1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z instalacją 2 dysku w grze Forza 4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez S_T_I_C_K, Maj 30, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Tak jak w temacie, wchodzę w zakładke zainstaluj 2 dysk. I jest komunikat: Zaczekaj, odczytujemy drugi dysk. Kólko obok które gdy się coś ładuje sie kręci to teraz sie nie kręci, nie wiem może tak powinno być. Około pół godziny czekam.
    Tak powinno być? instalował ktoś już drugi dysk? Wypalałem ihasem, błedów nie było

    Prosze pomóżcie.. Teraz poszło troche dalej. How To Install Disc 2 On Forza 4 - YouTube Doszło do 0:17. Przy 15% wyskoczył komunikat: Nie udało się zainstalować całej zawartości. ;/.
    Wydaje mi sie że xbox rysuje płyty.. Tzn to jest pewne.. Pewnie dlatego nie idzie dalej. Co zrobic w takim przypadku?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
  4. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Za pod pod postem? Sory.. Ale zależy mi żeby to działało..
    Wie ktoś co zrobić zeby nie rysowało płyt? Albo żeby zainstalowało sie chociaż...
     
  5. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Nie trzeba wypalac drugiej płyty IHAS , jeżeli nie czyta to wyjmij napęd i przeczyść laser. jeżeli rysuje to na otwartym napędzie włóż płyte i zobaczysz co sie dzieje, a jak nie potrafisz oddaj do sprawdzenia.
     
  6. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Tzn nie mam tego śrubokręta do xboxa. I nie wiem gdzie można kupić... ;/

    A te płyty chyba z niemiec są..
     
  7. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na jakich płytach nagrywałeś? Wgrałeś odpowiednie FW? W przypadku Verbatimów: z Singapuru?
     
  9. S_T_I_C_K

    S_T_I_C_K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Na Verbatimach, wgrałem LT MAX. Chociaż możecie mi dać linka do FW Verbatimów to sie jeszcze upewnie czy jest ok .
    Nagrałem forze jeszcze raz, włożyłem do napędu i wszystko sie zainstalowało. A płytka sie nie porysowała.

    Ale i tak dzięki wam za pomoc ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum