1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z instalacja 360 waves patcher

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dzikoos, Czerwiec 6, 2010.

  1. Dzikoos

    Dzikoos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam mam problem z instalacja 360 waves patcherem :/

    [​IMG]

    prosze o pomoc jak sobie z tym poradzic :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. goryl25

    goryl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gościm
    i ja też mam ten problem !! a ja właśnie ściągnęłem program z wszystkimi wave !!! Proszę o pomoc !!! jak to zainstalować ???
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
  7. twardy1976

    twardy1976 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurcze, mam ten sam problem. Najdziwniejsze jest to, ze ja juz używałem tego programu kilka miesięcy, zawsze odpalałem tym samym skrótem a tu pewnego dnia - lipa. system poinformował mnie, ze skrót odwołuje sie do aplikacji, której nie ma lub zostala usunięta. Odinstalowałem program. Usunąłem wszystkie "pozostałości" i dalej nic. Czy ktoś może pomóc? Może trzeba jakoś poczyścić rejestry. Kiedy próbowalem instalować, zrobilem podgląd na katalog temp (ten, który wskazuje mi system przy informacji, ze nie mozna zainstalowac programu) i kiedy zaczęlo sie instalować, tworzą się kolejne foldery lecz po chwili wyskakuje ten sam błąd. Przyłączam sie do BŁAGALNEJ prośby o pomoc :)
     
  8. twardy1976

    twardy1976 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    juz jest ok :) sciągnalem jeszcze raz z linku wskazanego przez komrana. ciekawa sprawa, po sciagnieciu miałem plik z 2 rozszerzeniami .rar i .html. Usunąłem .html i potem już procedura znana :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum