1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z instalacją CD2 Forza Motosport 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mateusz Krawczyk, Wrzesień 11, 2011.

  1. Mateusz Krawczyk

    Mateusz Krawczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem sobie gierke Forza Motosport 3 i instaluję drugą płytkę instaluje do 90% i wyskakuje komunikat "Nie udało się zainstalować całej zawartości. Spróbuj ponownie później." da się z tym coś zrobić ?:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zakładam ze orginał zobacz czy z płytą jest wszystko wporzadku brak rys i innych uszkodzeń czy nie zabrudzona czymś , jak sie nie wgrywa to moze laser slabnie lub uszkodzony dysk
     
  4. Mateusz Krawczyk

    Mateusz Krawczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z płytą wszystko ok bo od razu po kupnie instalowałem.Laser i dysk też odpada bo instalowałem inne gry i wszystko było ok.Próbowałem nawet na pendriv'a i też to samo :(
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to zegraj płyte na dysk opcja zainstaluj jak przejdzie to znaczy ze to cos innego orginalne płyty jak nie są porysowane albo uszkodzone to powino być oki ,ale zdarzaja sie uszkodzone orginaly
     
  6. Mateusz Krawczyk

    Mateusz Krawczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Instalowałem tą i inne gry na dysk,więc to może jakaś wadliwa ta płytka, dodam że wszystkie zestawy aut się instalują oprócz zestawu torów i aut amerykańskich.;/
     
  7. hawajski

    hawajski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    zainstaluj płytę 1 na dysk odpal forze 3 gra powinna poprosić o płytę z dodatkami wtedy zainstaluj drugą płytę
     
  8. Mateusz Krawczyk

    Mateusz Krawczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Moze plyta jest porysowana albo brudna umyj ja plynem do naczyn:)
     
  10. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
    Jak kupiłeś niedawno to oddaj na gwarke.
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    najlepiej sprawdz płyte u kogoś innego bedziesz wiedział czego wina
     
  12. Mateusz Krawczyk

    Mateusz Krawczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm,może uda mi się pożyczyć drugą płytkę od znajomego i się zobaczy
     
  13. Mateusz Krawczyk

    Mateusz Krawczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok więc tak pożyczyłem CD2 od kolegi i wszystko poszło gładko czyli moja płytka jest jakaś wadliwa.Dzięki wszystkim za pomoc :)
     
  14. OrangeMan

    OrangeMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Biestrzykowice
    Sprawdz czy masz miejsce na dysku tez tak mialem ;D
     
  15. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wina płyty ja bym zgłosił reklamację :rolleyes:.
     
Wczytywanie...

Poleć forum