1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z instalacją Dasha :(

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Liteon8888, Czerwiec 16, 2012.

  1. Liteon8888

    Liteon8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie, jako że ostatnio chiałem zainstalować dasha 14719 a miałem wczesniej 2.0.12611.0 instalacja się nie powiodła więc dalej próbowałem dalej i udało mi się wgrać 2.0.12625.0 lecz teraz próbuje jakiś to wywala aktualizacja nie powiodła się :Nie można wykonać aktualizacji ,jeśli problem będzie się powtarzać przejdz na srone www.xbox.xom/support
    Kod stanu :
    31 51 - 335A 1600 -2203 - c000- 0001

    , nawet zagrać jak chce to z płyty Crakdown też to samo :( więc proszę o jaką kolwiek pomoc ,gram bez dysku twardego z Lt3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z pena spróbuj a dasha ściagnij z xbox.com
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    podepnij konsolę pod neta i zaktualizuj :)
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jaka data produkcji i jaki napęd?

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Masz napęd nie oryg marki

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. daniel79

    daniel79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie to że nie oryginalnej, ale był kiedyś wymieniany a nowe aktualizacje nie pozwalają na tzw. spoof czyli zamianę napędu na inny - przykładowo jeżeli masz Liteon i Ci się zepsuje, nie możesz podstawić Samsunga bo efekt będzie właśnie taki jak piszesz... Kiedyś przechodziło, teraz nie...
     
  8. Liteon8888

    Liteon8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pdpiołem pod Neta i dalej to samo :( ,połączenie z siecią jest,z internetem jest i jak instaluje z xbl dasboard to przy 90% wywala błąd,
    Data prod 2008 08 12 , jaki jest napęd nie wiem , więc to co mogę zrobić bo nawet Org Crackdown nie chce odpalić to też woła o aktualizacje , Proszę o pomoc
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wymienic napęd na oryg jaki byl w konsoli. Pomoc nic ci nie da

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  10. Liteon8888

    Liteon8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumie wymiana ale na jaki bo nie wiem jaki był org a nie chce stracić przeróbke
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Musisz dac komus i tak to. Samo wsadzenie napedu,nic nie da

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  12. daniel79

    daniel79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Udaj się do jakiegoś serwisu który się tym zajmuje gdyż ze starego napędu trzeba wyciągnąć "klucz" i wgrać do nowego, w przeciwnym wypadku nie odczyta żadnej, nawet oryginalnej płyty. Prognozuję koszt na gotowo około 200zł (oczywiście to zależy tylko i wyłacznie od serwisu)
     
  13. Liteon8888

    Liteon8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. daniel79

    daniel79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napisałem: udać się do serwisu...
    Zresztą 80% ceny którą zapłacisz to koszt napędu więc nie wiem czy chcesz się za 30pln bawić i nie daj Boże np. skasować flasha bez odczytu klucza i potem będzie 300 a nie 200...
     
  15. Liteon8888

    Liteon8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oki udam się do serwisu w Rzeszowie bo tam mam najbliżej ale czy dalej wgrywać LT3.0 czy żeby bardziej Lt2.0 i jaki dashboard najlepszy by pod to był, również chciał bym jak naprawie pograć w gry starsze lecz jak będzię LT3 to czy będą działać, jeżeli wymienie napęd to stary napęd mi odadzą ? skąd wiedzieć jaki był orginalny napęd ? , zaznacze że też chciał bym pograć online xbl,więć proszę o jakieś sugestie
     
Wczytywanie...

Poleć forum