1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z instalacją FIFY 13 SRT

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez kylex, Październik 15, 2012.

  1. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam, widziałem, że niektórzy na tym forum skarżyli się już na podobny problem, ale postanowiłem założyć ten temat w nadziei, że ktoś potrafi to rozwiązać. Mianowicie, mam sfashowanego ihasa i lt 3. Nagrywam gry według instrukcji z forum wyłącznie na verbatimach. Z żadnymi grami nie miałem problemów ani z odpaleniem, ani z instalacją. Dodam, że zainstalowałem bez problemu pesa 2012 i residenta 6. Jedyną grą oporną na instalację i lubiącą wywalać błędy jest fifa 13. Nagrałem obraz od srt. Dwukrotnie wywaliło mi od razu po odpaleniu gry błąd "szmatkowy". Przy kilkakrotnej próbie instalacji gra staje na 48%. Czy ktoś z was forumowiczów miał z fifą podobny problem, a przede wszystkim czy ktoś ten problem ROZWIĄZAŁ? Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi i dzielenie się swoją wiedzą:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nagraj poprawnie imageburnem i ustawienia posprawdzaj bufory itp
     
  4. langos83

    langos83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Osobiście nie ściągałem tej wersji Fify bo jeden z forumowiczów odradził mi tą wstawkę SRT. Właśnie wspominał o problemach z instalacją itd. Ściągnij wstawkę COMPLEX, śmiga bez problemu LT 3.0 + iHAS. Wersja angielska, ale chociaż nie będziesz miał problemów.
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    SRT śmiga bez zarzutu bo sam ją mam pewnie gra nie przeszła weryfikacji i dlatego problemy gra musi być w 100% dobrze wypalona
     
  7. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ustawienia poprawne, weryfikację przeszła w 100% (zawsze zaznaczam weryfikację od razu po nagraniu) Problem musi tkwić gdzie indziej tylko n ie mam pojęcia gdzie...
     
  8. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a zainstalowałeś ją na dysku wafel??
     
  9. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną konsoli i odpal ponownie grę.A jeśli nie zadziała to ściągnij jeszcze raz tyle że inną wstawkę.Ja miałem taki problem z MW3 wszystkie możliwe sposoby nie działały jak chodziła to do pewnego momentu itd.Dałem spokuj.Ale w tamym tygodniu nagrałem jeszcze raz z ciekawości i ... chodzi pięknie.Czary?Powodzenia.
     
  10. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    brak edycji

    Czyściłem pamięć podręczną, gra generalnie działa tylko nie ma mowy o zainstalowaniu jej na dysku (staje na 48%). Zastanawiam się w czym problem bo do tej pory nie miałem takiego przypadku z żadną grą. Zauważyłem że ludzie z fifą 13 trochę narzekają, mówiąc o problemach nawet przy zestawieniu ihas + l.t. 3 + verbatim (czyli najpewniejszym). Może to po prostu problem z wersją srt - innych nie próbowałem... Myślałem te że może gra ma źle wgraną typologię bo generalnie działa lepiej osobom z lt 2... Jak macie jakieś pomysły to piszcie:)

    Co do weryfikacji to przechodzi w 100%. Zero jakichkolwiek błędów...


    Posty się edytuje, a nie pisze jeden pod drugim. warn
    ESLORD
     
Wczytywanie...

Poleć forum