1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z instalacją gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamien77, Lipiec 14, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
    Podczas instalacji gry dochodzi do 1 % i nagle wyskakuje komunikat: Nie można odczytać płyty. Być może jest zarysowana lub zabrudzona. Wyczyść płytę miękką szmatką i spróbuj ponownie.
    Płyta w 100 % nie porysowana, laser czyściłem, wyczyściłem też pamięć podręczną- nic nie pomaga.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    płyta oryginalna ?:]
     
  4. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
    Nie.

    Edit: nigdy takich problemów nie miałem z oryginałami i z nie oryginałami...
     
  5. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jaka to gra i jaką nagrywarką wypalona?
     
  7. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
    Wiedźmin 2, wypalona zwykłą nagrywarką ( LG ). Tylko z tą grą napotkałem taki problem, nigdy takiego nie miałem.
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    to zapomnij o instalacji jej na HDD :) Ta gra jest w formacie XGD3 i aby ją zainstalować na HDD musisz ją nagrać IHAS-em.
     
  9. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
    Ghost Recon Future Soldier, Halo Reach są w XGD 3 i zainstalowałem je bez problemu, dodam też, że Wiedźmin 2 płyta 1 bez problemu się zainstalowała, tylko z druga mam już problem...
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    na jakiej płytce nagrałeś. Omegi?
     
  11. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
    Tę grę akurat na tej...
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    mój brat też nagrał wieśka na Omegach Ihasem gdzie pierwsza płyta zainstalowała się pomyślnie a druga stawała w 30% i tak za każdym razem. Stracił 2 płyty i zawsze było to samo. Po nagraniu na Verbatimie płyta zainstalowała się pomyślnie. Obstawiam że to wina płytek bo z Omegami bywa różnie raz chodzą a raz nie.
     
  13. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
    Dzięki za pomoc, na początku też podejrzewałem płytę, ale chciałem zobaczyć co na to inni. Spróbuję potem nagrać ją na innej. Dzięki.
     
  14. kamien77

    kamien77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    forum
    Reup. Podobny problem mam z GoW 3 bo jak dojdzie do ok 30 % to wyskakuje ten sam komunikat. Tu akurat na verbatim'ie nagrywałem. Jakieś propozycje ?
     
  15. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Zmienić dział, nie pisać postów pod postem (przynajmniej nie przed upływem 24h)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum