1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z instalacją GTA V

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez YellowFlash, Luty 2, 2014.

  1. YellowFlash

    YellowFlash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bełchatów
    Witam. Posiadam oryginalne płyty z GTA V. Chcąc zainstalować obydwie z nich, mogę zrobić to tylko z DVD2. Płyta 'Install' w ogóle nie ma opcji instalacji. Dodatkowo, odpalając grę z płyty nr 1, czyli tej z instalatorem, wywala mi błąd o "Nierozpoznanym dysku' i nie mogę zainstalować gry! Z druga płytą jest podobnie, też nie odpala. Nie mam już pojęcia co robić. Posiadam RGH, kiedyś próbowałem zainstalować grę z nieoryginalnego dysku i także skończyło się to fiaskiem. Gra nie odpaliła, wytrzyj płytę ściereczką i takie tam. Jakby coś blokowało tą pierwszą płytę przed instalacją. Ktoś może wiedzieć dlaczego tak się dzieje i jak temu zaradzić? Wyczyściłem cache i nic nie pomogło.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. super2

    super2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skoro stworzono wątek to i ja opiszę swój problem podczas instalacji i proszę o pomoc.
    Podczas próby instalacji pierwszej płyty instalator zawiesza się na około 2 GB i dalej się nie instaluję a po 2h XBOX się wyłącza i instalacja rozpoczyna się od nowa i znów zawiesza na około 2 GB.

    Proszę o szybką pomoc.
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    @YellowFlash

    Skoro masz RGH to pobierz content z GTA V na PC i ręcznie skopiuj do : hdd/content/16zer/545408A7/00000002/tutaj

    @super2

    Podaj więcej info.
    Jaka wersja konsoli, jaki dysk twardy/pendrak, konsola jakoś przerobiona ?
     
  5. super2

    super2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję za zainteresowanie tematem.
    Tak jak pisałem. Instaluje się pierwsza płyta na dysku Xboxa. Gdy dochodzi do około 2 GB proces instalacji zatrzymuje się i dalej nic się nie dzieje.
    Konsola to standardowa XBOX360, dysk 250 GB. Kupiona niedawno, nie przerabiana.
     
  6. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    @ super2 nie tobie pierwszemu się to przydarza , gdzieś było rozwiązanie tego problemu tylko nie wiem gdzie :/
     
    1 osoba to lubi.
  7. super2

    super2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Byłbym wdzięczny gdyby ktoś szybko podrzucił bo za jakieś 2h konsola się wyłączy i znów od nowa instalacja.
    PS. Dzięki za pocieszenie :acne:
     
  8. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
  9. miqimiqels

    miqimiqels Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    ja może odświeżę wątek, sciągnąłem obraz wypaliłem i mam komunikat - płyta nie może być odczytana?
    Czy powinienem przerabiać obraz jakimś programem? Mam LT1,6 - chyba. Na początku zainstalowały się jakiś updaty i lipa.
    Dodam że resztę płyt czyta bez problemu.
     
  10. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Oj przy takiej starej przeróbce to Ty nic nie Zdzialasz. Do odpalenia gta jest wymagane minimum lt 2.0

    Wysłane z telefonu
     
  11. miqimiqels

    miqimiqels Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam źle podałem mam LT 2,0 - co powinienem zrobić AGBOX?
     
  12. miqimiqels

    miqimiqels Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ktoś podpowie co zrobić żeby pograć przy LT2.0?
     
  13. TheChampion

    TheChampion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2012
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-134487/ a gierkę pod LT 2.0 znajdziesz w sklepie o nazwie "********....." ps.poczekaj aż ktoś jeszcze się wypowie bo nwm czy dałem dobry tutek :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum