1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z instalacja jungleFlashera w xp

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hayate24, Wrzesień 4, 2010.

  1. hayate24

    hayate24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka mam problem z instalacja jungleFlashera 1.75 (starsze wersje też próbowałem) w windoswsie mam xp home sp3 i wywala mi taki konunikat:
    "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135).Kliknij przycisk ok aby zakończyć aplikacje"
    Spotkał się już ktoś może takie cuś?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zainstaluj netframework w wersji co najmniej 2.0
     
  4. hayate24

    hayate24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki, teraz jest ok tylko znów mam problem z portio32 jak dziada instaluje wyświetla mi się dosowskie okienko bład systemu 1376 i że określona grupa lokalna nie istnieje:(
     
  5. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    zainstaluj inne.
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    w JF 1.75 już chyba nie trzeba instalowac portio32
    podłącz naped i sprawdź czy jest wykrywany ?
     
  7. hayate24

    hayate24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kolego napęd liteon jest wykrywany przez bios natomiast xp ani JF go nie widza JF wykrywa tylko mój dysk pod sata
    nie wiem czy to robi jeszcze jakąś różnice ale mam do blaszaka podpięte dyski pod ide napęd odłączyłem który jest też pod ide odłaczam
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    kolego
    nie odpalaj kompa z podłaczonym napedem, tylko odpal system XP i JF
    a nastepnie podłącz zasilanie napedu i kabelek sata ,oraz wybierz właściwy port I/O sata
    do którego jest podłączony naped i wszycho ... [wszystko w takiej kolejności jak napisałem]
    właśnie sprawdziłem JF na 100% ma wbudowany juz portio dla systemu 32 jak i 64 bitowego
    zalecany jest kontroler sata na chipsecie via6421A
     
  9. hayate24

    hayate24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobiłem wszystko w takiej kolejności jak napisałeś i jest ok litek jest wykryty przez JF także dziś skończę robić speara i biorę się za flash:)
    Wielkie dzięki za pomoc
    Ps ja mam via8237a to chyba takiej róznicy nie robi?
     
  10. michalleg

    michalleg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie chcąc zaczynać nowego tematu zapytam tutaj

    czy mając Xtractor z vampire próbnik z dwoma igłami zrobię liteona v1 czy muszę mieć probe z jedna igłą.

    pozdrawiam grzegorz
     
  11. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Zrobisz.
    Zarówno urządzenia maximuxa jak i team xecutera to 2in1, czyli robi litki 7 i wszystkie litki mra (cięcie)
     
Wczytywanie...

Poleć forum