1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z instalacja METRO 2033 i jedno pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pazdzioch, Luty 19, 2011.

  1. Pazdzioch

    Pazdzioch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z zaintsalowaniem GRY METRO 2033 na dysku zawsze wyskakuje przetrzyj plytke scierka itd.Mam xboxa-360 elite jasper,pozostalo mi juz na dysku tylko 20gb moze to przez to?Nigdy nie mialem wczesniej takiego komunikatu,a gra z plyty dziala:D.
    Jeszcze mam takie pytanie co sie stane jak wezme tam w opcjach pamieci wyczysc podreczne dane? Co sie usunie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    musissz sprawdzic ile ta gra zajmuje. Jesli np. ma 21Gb to chyba logiczne ze ci nie wejdzie prawda ?:)


    najlepiej usun cos co ci nie jest potrzebne. podstawe rzeczy lepeij zostawicbo nie wiadomo co sie stanie
     
  4. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    gdyby bylo za malo miejsca to by wywalił komunikat ze zamalo miejsca, a nie ze masz przetrzec plytke szmatka... moze to głupie ale spróbuj przetrzec plytke szmatka i instaluj jeszcze raz . jesli to nie pomoze to albo naped siada albo plyta jest zjechana
     
  5. Laska151

    Laska151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DE
    też mam ten problem z niemal każdą grą;/ pozostaje wymienić laser.
     
  6. Pazdzioch

    Pazdzioch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeden problem rozwiazany usunalem 2 gry i sie zainstalowalo:D a gra zajmuje cos z 6gb z kawalkiem:D.
    Wiecie co sie dzieje jak sie tam wezmie w opcjach pamieci wyczysc podreczna pamiec? DO czego to sluzy:D?
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Usuwa patche do gier ściągnięte z xbox live
     
  8. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Źle płytkę zgrałeś jeszcze raz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum