1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z interfejsem RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kofodi, Maj 28, 2013.

  1. kofodi

    kofodi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice, Poland, Poland
    A wiec przerobiłem konsole technika RGH. Dzisiaj chciałem sprawdzić czy da się wrzucić grę z płyty na HDD tak żeby odpalała, i stało się coś ze po resecie nie widzę interfejsu RGH tylko normalny xboxowy, jak to cofnąć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wygrać fsd, z plyty np xexmenu. Wykasowales launch.ini lub fdf

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. kofodi

    kofodi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice, Poland, Poland
    W takim razie mam ściągnąć xaxmenu, nagrać na płytę i odpalić w konsoli? czy jest xaxmenu w polskiej wersji językowej?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    xexmenu w PL chyba nie ma , ale to prosty menager plikow, pobierz, wypal na plyte,moze byc cd-r ,potem z pena w xexmenu skopiuj na dysk fsd, i odpal , pliku default.xex
     
  6. kofodi

    kofodi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice, Poland, Poland
    Gdzie wrzucić plik default.xex i skąd go pobrać? (Nie wiem czy w ogóle dobrze zrozumiałem co mam zrobic :p )
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    OMG, fsd odpal z pliku default.xex - jest w folderze z fsd , uczyn to w xexmenu...
    Proponuje poczytac poradniki dla swiezakow w dziale RGH.

    Wytaptane w tapatalk'u 2 na SGS+
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    folder c0de9999 (czy jakoś tak) skopiuj do folderu content/00000000000/
    po skopiowaniu zresetuj konsolę i wejdź w "Szybkie uruchamianie" - tam znajdziesz xexmenu.
    uruchom po czym połącz się z konsolą z pomocą FTP.
    po połączeniu skopiuj na HDD1 folder z freestyledashem oraz DashLaunch 3.06 (jeśli Twój dashboard jest 16.202) lub dashlaunch 3.07 (jeśli Twój dash to 16.203)
    Odpal dashlauncha i pokaż mu ścieżkę gdzie znajduje się folder z FSD po czym ZAPISZ.
    zresetuj konsolę i powinno się odpalić już normalnie FSD
     
Wczytywanie...

Poleć forum