1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z interfejsem RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kofodi, Maj 28, 2013.

  1. kofodi

    kofodi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice, Poland, Poland
    A wiec przerobiłem konsole technika RGH. Dzisiaj chciałem sprawdzić czy da się wrzucić grę z płyty na HDD tak żeby odpalała, i stało się coś ze po resecie nie widzę interfejsu RGH tylko normalny xboxowy, jak to cofnąć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12653
    Polubienia:
    1159
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wygrać fsd, z plyty np xexmenu. Wykasowales launch.ini lub fdf

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. kofodi

    kofodi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice, Poland, Poland
    W takim razie mam ściągnąć xaxmenu, nagrać na płytę i odpalić w konsoli? czy jest xaxmenu w polskiej wersji językowej?
     
  5. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    xexmenu w PL chyba nie ma , ale to prosty menager plikow, pobierz, wypal na plyte,moze byc cd-r ,potem z pena w xexmenu skopiuj na dysk fsd, i odpal , pliku default.xex
     
  6. kofodi

    kofodi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice, Poland, Poland
    Gdzie wrzucić plik default.xex i skąd go pobrać? (Nie wiem czy w ogóle dobrze zrozumiałem co mam zrobic :p )
     
  7. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    OMG, fsd odpal z pliku default.xex - jest w folderze z fsd , uczyn to w xexmenu...
    Proponuje poczytac poradniki dla swiezakow w dziale RGH.

    Wytaptane w tapatalk'u 2 na SGS+
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4921
    Polubienia:
    955
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    folder c0de9999 (czy jakoś tak) skopiuj do folderu content/00000000000/
    po skopiowaniu zresetuj konsolę i wejdź w "Szybkie uruchamianie" - tam znajdziesz xexmenu.
    uruchom po czym połącz się z konsolą z pomocą FTP.
    po połączeniu skopiuj na HDD1 folder z freestyledashem oraz DashLaunch 3.06 (jeśli Twój dashboard jest 16.202) lub dashlaunch 3.07 (jeśli Twój dash to 16.203)
    Odpal dashlauncha i pokaż mu ścieżkę gdzie znajduje się folder z FSD po czym ZAPISZ.
    zresetuj konsolę i powinno się odpalić już normalnie FSD
     

Wczytywanie...

Poleć forum