1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Internetem na XBox 360 !! POMOCY!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez noname12o, Lipiec 24, 2010.

  1. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    Witam , jak w temacie mam problem z połączeniem się z internetem na mojej konsoli. Używam liveboxa .Gdy podpinam kabel Enthernat do liveboxa a drógi koniec do Xboxa , nie wyszukuje mi ustawień mojej sieci na konsoli , a jak ustawiam ręcznie jest tak samo , jak testuje połaczenie.Prosze o pomoc .
    Internet działał mi jak miałem podłączony do PC, lecz ja nie chce przez PC bo mam laptopa i każdy w rodzinie go używa .:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wchodzisz w Ustawienia Sieci -> Skonfiguruj sieć
    Adres IP : 192.168.1.10
    Maska : 255.255.255.0
    Brama : (Adres routera)
    Zapisujesz i testujesz po
     
  4. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    a gdzie moge znaleść adres routera
     
  5. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W instrukcji obsługi routera...
    Taki adres co się wpisuje u góry w przeglądarce, aby się zalogować do panelu.
     
  6. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    aha dzięki ale i tak nie działa , wiesz ile może kosztuje Adapter Wi-Fi , bo w usłudze mi powiedzieli że mam coś zablokowane , i nie moge się połaczyć . Moge to zrobić tylko za pomocą adaptera:p
     
  7. six six six

    six six six Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DT
    Heh tak ci powiedzieli ale ci nie odblokowali :/ Ja też miałem swego rodzaju blokade na routerze. A że nie chciało mi się dzwonić po tych głąbów z obsługi to sam sobie poszperałem i wyszperałem.Niestety nie jestem ci w stanie powiedzieć teraz co i jak, jedyne pocieszenie dla ciebie to to że da się to obejść całkiem legalnie.Wiem tylko że w UK adapter wi fi do x-a to koszt około 50 funtów. Amen ;)
     
  8. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    aha dzięki , to najjaśniejsza odpowiedz w tym temacie
    :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum