1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z internetem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szkodnick10, Luty 22, 2013.

  1. szkodnick10

    szkodnick10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam.
    Posiadam modem play (HUAWEI E220) którego nie da się bezpośrednio podłączyć do xboxa. Mam też kabel ethernet który można podłączyć do xboxa i komputera. Czytałem że można podłączyć go w taki sposób że xbox będzie podłączony do komputera, a komputer do modemu, mam jednak problem z "przekierowaniem" internetu z modemu na kabel ethernet. Podobno można to zrobić gdzieś w panelu sterowania, ale nie wiem jak.
    Mam windowsa 7.

    Z góry dzieki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. szkodnick10

    szkodnick10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Próbowałem też robić sieci ad-hoc tylko później na xboxie pytało od jakieś ip, maski, bramy, DNS, a ja nie ogarniam co tam wpisać :biggrin:
     
  5. DelMartinio

    DelMartinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2013
    Posty:
    78
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żary
    A nie mam możliwości automatycznie przypadkiem ? Wtedy powinno śmigać :D
     
  6. szkodnick10

    szkodnick10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Nie, niestety samo się połączy trzeba ustawić coś w ustawieniach.
     
  7. szkodnick10

    szkodnick10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Odświeżam
     
Wczytywanie...

Poleć forum