1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z internetem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rybol93, Październik 10, 2010.

  1. Rybol93

    Rybol93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po obejrzeniu tego filmu, nagranego przeze mnie mam nadzieje, ze mi pomożecie.:(

    YouTube - wtf ftw omg help?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A czy jak łączysz się przez PC po wi-fi to pokazuje ci się dostęp do internetu-Lokalne i Internet czy tylko Lokalne?

    Problem jest w tym że twoja sieć wi-fi nie daje dostępu do internetu
     
  4. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Z takim tytułem na filmiku nikt ci nie pomoże. Wyłącz i włącz ponownie router i odczekaj 30 sekund
     
  5. Rybol93

    Rybol93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wyłączałem i włączałem router, odczekałem 30 sekund, nadal to samo. Posiadam siec radiową łącze się przez router wifi.
     
  6. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    właśnie, postępuj z instrukcjami na ekranie i zmień nazwe filmiku na inna bo tak raczej ci nikt nie pomoże
     
  7. tomaszek007

    tomaszek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    zapytaj dostawce neta o preferowane adresy serwerow DNS ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum