1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z internetem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez QwerTaj, Styczeń 22, 2011.

  1. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Witam!
    Mam dziwny problem z internetem... komputerem(?).
    Niedawno zainstalowałem sobie Windowsa 7, wszystko ładnie pięknie, ale internet mi... urywało. Siedziałem 3 godziny i urywało, czasem siedziałem 5 minut i urywało, jeszcze innym razem siedziałem cały dzień i nic. Żeby 'naprawić' internet wystarczyło zresetować komputer i zaczynało się od początku.

    W końcu się wkurzyłem i zrobiłem formata (dzisiaj) i problem nadal występuje. Ten problem raczej dotyczy komputera, ponieważ na Xbox Live siedzę bez problemu, ale nie wiem, nie znam się za bardzo na tej dziedzinie informatyki.

    Modem to Motorola SURFboard SB5101, dostawca internetu Multimedia.
    Choć nie wiem, czy to ma znaczenie, ponieważ podłączenie jest Modem > Karta Sieciowa > PC
    W menedżerze urządzeń nie pokazuje modemu tylko samą kartę sieciową.

    Internet działa normalnie, ale... no przerywa i... go nie ma :D
    Jedyne co pomaga to restart, a wiadomo, po pewnym czasie robi się to denerwujące.

    Nie wiem, czy to wina systemu, czy modemu, dlatego proszę OBEZNANE z tym tematy osoby o radę.

    Z góry dzięki ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
  4. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    System nieoryginalny. To raczej nie wina sterowników, bo by się chyba w cale nie połączył, ale spróbuję.
    Modem restartowałem, a połączenie chyba jest, bo... właśnie piszę :D

    Zaraz sprawdzę ten program i dam znać.
     
  5. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    ja miałem kiedys taki problem. Co dziwnego dzwieku tez wtedy nie miałem. Wystarczył jeszcze raz zainstalowac sterowniki do plyty głownej.(hd audio)
     
Wczytywanie...

Poleć forum