1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z internetem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Macireks, Kwiecień 23, 2011.

  1. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Podczas grania na live ciągle rozłącza mnie z sieci. Mam router i xbox-a podpiętego kablem. Przez pierwszy tydzień wszystko było ok, a teraz w ciągu godziny potrafi mi sie rozłączyć jakieś 6 razy ;/
    To samo mam na laptopie.Jest podłączony przez wi fi bo nie chce mi sie przy telewizorze . Co jakieś 10 minut rozłącza mnie z sieci po czym zaraz znowu łączy.

    Nawet w czasie pisania tej wiadomości rozłączyło mnie 2 razy ;/

    Czy macie jakieś porady co zrobić bo jest to denerwujące jak podczas grania w BF BC 2 rozłącza mnie przy moim najlepszym wyniku.
    A i dodam że przy każdej grze tak mam. Czy to lost planet 2 czy Fifa 11 czy burnout paradise.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Belic

    Belic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    lubelskie
    Zadzwoń do dostawcy internetu w końcu od tego są :)
     
  4. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Wyczytałęm że trzeba zrobić aktualizacje routera ale nie wiem czy to prawda. Do dostawcy internetowego i tak zadzwonie bo szkoda nerwów na to ;)

    A może wie ktoś jak zrobic żeby samo sie logowało do live. Po włączeniu sie loguje ale np jak sie rozłączy to musze ręcznie to zrobić. A podczas ściągania czegoś to zostawiam konsole na 2-3 godziny i przychodze a tam jest że ściągneło sie 3 % bo mnie rozłączyło ;/
     
  5. Belic

    Belic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    lubelskie
    nie ma takiej opcji aby po rozłączeniu samo ponownie połączyło.. bynajmniej tak myślę
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jak sie tak znasz to zapomnij o pomocy z mojej strony w swoim temacie bo robisz balagan nic wiecej

    Wracajac do tematu, router jakiej firmy ?
    Neta masz od kogo ?
    Uzyj programu insidder i przeskanuj siec i zobacz czy czasami nie masz ustawione kanalu takiego samego jak ktos w okolicy, a najlepiej pokaz screena z tego skanu
     
Wczytywanie...

Poleć forum