1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z internetem :(

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez JakubPacek, Listopad 18, 2012.

  1. JakubPacek

    JakubPacek Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    jak w temacie, mam problem z internetem, gram od rana cod black ops 1 i mam 2 kreski ;/ nat tym momencie mam ograniczony, router tp link TL-WR740N moze pomoże przekierowanie portów ? Chciał bym aby pomogła mi osoba ktora się na tym zna :) konsole mam podpiętą do routera po przez kabel enthernet kabel ma z 19 metrów. Internet 6 MB
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: problem z internetem :(

    Wydaje mi się że wina leży po stronie twojego ISP a nie po stronie konfiguracji sprzętu

    Wysłane z mojego LG-E610
     
  4. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Zasięg na dwie kreski to trochę mało. Nie możesz przysunąć bliżej routera? Automatycznie pobiera adres ip, czy robiłeś to ręcznie?
     
  5. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Odp: problem z internetem :(

    Napisz do swojego ISP.
    Masz radiówkę? Sprawdź CCQ

    Sent from my new Samsung Galaxy SIII
     
  6. JakubPacek

    JakubPacek Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    tak mam radiówkę, wcześniej nie miałem problemu, mam router zaraz przy antenie w sumie pod anteną, xbox jest połączony kablem enthernet
     
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Odp: problem z internetem :(

    Co to za antena?

    Ubiquiti NanoBridge M5? LOCO?

    Czy jaka?

    Sent from my new Samsung Galaxy SIII
     
  8. JakubPacek

    JakubPacek Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    hym, nie mam pojęcia jaka, nie mam jak sprawdzić nawet bo jest na dachu, ale moze mam kartony od niej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum