1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z iso

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marcin093, Styczeń 6, 2010.

  1. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    A wiec przejde do tematu powyzej mam problem byc moze niewielki ale mi przeszkadza.Mianowicie mam od kumpla piratke GTAIV na xboxa360 i chciałbym tą gre skopiowac na druga płytke wiec :
    1.jakim programem moge to robic? (prubowalem IMG Burn ale wypala mi taki iso moze z bledem nieiwiem ze zazwyczaj w konsoli wyskakuje blad aby przetrzec szmatka i zresetowac konsole po kilku probach udaje sie ale praktycznie musze z 10 razy zrobic ta czynnosc aby odczytal ta plytke)- i do tego niemoge jej zaistalowac
    mam Liteona przerobiona 1,61
    2.czy sa jakies łatwiejsze sposoby na przegranie gry z innej płyty??(jedna nagrywarka ;])
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    a pozniej po zkopiowaniu moge wypalic to na płycie np przez Clona CD??
    i jeszcze takie pytanko bo IMGBurnem jeszcze nieprobowalem poniewaz gdy zostana mi dwa pliki i uzywam abgx360 do dorobienia 3 pliku to ktorego mam uzyc aby wypalic na nim płyte ?? ten plik ktory utworzyl abgx360 czy wszystkie trzy pliki?? ;)
     
  5. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, przez Clona albo imgburna ( bez roznicy )

    Nagraj plik *.dvd
     
  6. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
  7. Wolfmaster

    Wolfmaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wpierw zrzuc zawartosc plyty na dysk i to bedziesz mial w iso i potem nagrywasz
     
  8. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    okej zrobilem tak jak napisaliscie i nieiwiem co jest powodem czy moze płytka(DVD+R DL) czy moze zgrany plik bo juz mam tak z druga plytka ktora byla zgrywana z innej ze wyskakuje ciagle niemozna odczytac płyty i ze mam wyczyscic szmatka (na poczatku zgrywalem left 3 dead 2 a teraz gta4 i jest do samo) wczesniej zgrywałem na płytke DVD +RW DL bodajrze i bylo dobrze wszystko lecz plik byl sciagany z ******** a nie z płytki i dostłónie nieiwiem co robic juz czy kupic płytki jakies inne cze coo... ;/
     
  9. rafti

    rafti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mialem obraz damnation i po nagraniu na plytke mint, bo taka mialem pod reka, kazalo szmatka wyczyscic na verbatim problemu nie bylo
     
  10. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    niewiem a moze problem poprostu z plikiem bo jak z ******** sciagnolem to byl luzik wysztko dziala a z tych plytek jak zaczolem to tylko z ta szmatka wyskakuje .
     
  11. rafti

    rafti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wina moze jeszcze lezec po stronie nagrywarki, albo zle nagrywa albo zle zgrywa obraz. Choc nagrywanie troche mozna wykluczyc bo gotowe obrazy mowisz ze wypala
     
  12. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    nie no nagrywanie mozna wykluczyc bo moj kumpel to samo probowal i to samo wyskakuje o.o
     
  13. rafti

    rafti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli u Ciebie i kumpla zgrywales plyte i na 2 nagrywarkach nie zgrywa poprawnie? Zbyt malo prawdopodobne zeby obydwie nagrywarki zle zgrywaly. Sam juz nie mam pomyslu jak probowales na kilku plytach i te same efekty...
     
  14. technic

    technic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ustaw prędkość nagrywania na 2,4x może.
     
  15. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    no predkosc zawsze taka ustawiam a probowac probowalem dopiero na dwoch płytach i dowch grach ;] kumpel zgrywal gta4 chyba na 3 plytki i zawsze z tym samym(prawdopodobnie domyslalmy sie ze to jest wlasnie z tymi plikami ze z ******** najlepiej sciagac )
     
  16. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    ale jeszcze kupie płytke wielokrotnego uzycia i zobaczymy co bedzie(juz lepiej wydac 20 zl niz zeby wydac dwa razy tyle na nieudane plytki;))
     
  17. technic

    technic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakiej firmy macie płytki w ogóle ?
     
  18. rafti

    rafti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    verbatim nie robi problemow. Choc kiedys kupilem w biedronce 10 plyt za 25zl do innych celow ale sie okazaly calkiem spoko i po "taniosci" wypalilem na reszcie plyt gry :)
     
  19. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    dobra bylem w sklepie pytałem sie o płyte i niestetty DL wielokrotnego uzytku niema ;/ ale tam boradzo sobie jakos dzieki za pomoc ;))
     
Wczytywanie...

Poleć forum