1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z .iso :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez demon1109, Listopad 27, 2010.

  1. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam wszystkich jestem nowyy i wogóle...
    więc tak mam problem...bo mam iso oryginalnego nfsa hot pursuita i ono waży 7,05 gb a każde inne 7,29
    czegoś mu brakuje ale nie wiem czego...wiem że stealth patchy
    ale ogólnie pytanie jest takie czy jeżeli użyje activate.iso i wypale te iso 7,05 gb to bedzie działało czy muszę to zpatchwać ?
    z góry wielke thx za odp. :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chomick32

    chomick32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Skopiuj ten obraz na dwa (takie same) obrazy, przepuść jeden przez ABGX'a, jeżeli nie ma żadnych błędów, nagraj ten drugi obraz (nie przepuszczany przez ABGX'a). Co do patchowania, to jeżeli masz Actovate.ISO to nic nie musisz już robić, po prostu nagrywasz - grasz.
     
  4. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no ale właśnie o to chodzi że błędy jakieś są :p
    i chodzi o to czy ta gra jest gotowa do wypalenia czy muszę z nią coś robić jeżeli mam activate.iso
    a co do ABGX to sciagnałem wave 9 i dalej są błędy i nie wiem co dalej :(
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    stealch patchy abgx ci nie dogra.....
    niestety pewnie obraz do kosza
     
  6. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
  7. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    widzicie panowie tylko że ja te iso moge miec co dziennie i kopiować je moge tysiace razy bo kolega ma ogyrinał i właśnie w tym jest problem bo ja nigdy nie przegrywałem
    oryginału zawsze kopie i każda kopia ma 7,29 a oryginał 7,05 i własnie nie jestem pewien czy moge wypalac taka gre co ma 7,05 i z pomoca activate.iso grać czy jednak muszę coś robić :p
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bez kreon drive albo ixtreme z trybem 0800 nie zgrasz poprawnie oryginału
     
  9. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kolego kris77 czytałeś o kopiowaniu oryginałów za pomocą zwykłej nagrywarki...właśnie tego sposobu używam i wiem że wyciagam dobrze i że iso jest poprawne
    powiedzcie mi tylko czy z takim oryginalnym iso trzeba cos robic czy wystarczy wypalić i grać za pomocą activate.iso ?
    :D
     
  10. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    panowie odpiszcie to dla mnie ważne ;(
     
  11. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    pożucmy to wszytko po wyżej to jest moje pytanie...
    czy jak wypale płyte na której jest dobrze wyciagniete iso oryginalniej gry ALE NIC Z TYM ISO NIE ZROBIŁEM PO WYCIAGNIECIU to czy bedzie normalnie działała z pomocą activate.iso....???:D:p
     
  12. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Najprostszy sposób : nagraj i sprawdż ! Bo temat jest wałkowany od dwóch dni i nic nie wynika z niego .
     
  13. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Sciagam waves patcher'a i własnie to mam zamiar zrobić :p
    dziękuję wszystkim za pomoc i za poświęcenie czasu :D
    niech mi ktoś jeszcze tylko napisze czy tutaj się tematy zamyka i jak to robi...:D:p
     
Wczytywanie...

Poleć forum