1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Ixtreme 1.4 i 1.6(1.61?)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ego_______, Listopad 22, 2009.

  1. Ego_______

    Ego_______ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wolne Miasto Nowa Huta
    Mam problem. Otóż Kumpel kupił sobie x'a i dał go do przerobienia. Przerobili mu go na Ixtreme 1.6 albo 1.61 /sam nie wiem/. Problem w tym że kiedy pożyczam mu gry ,w których przerabiałem obrazy wave 3 żeby działały na moim Ixtreme 1.4 to jego konsola odczytuje je jako płyty dvd. Jakieś pomysły jak to rozwiązać??? Sam się zastanawiałem nad zmianą flasha ale w tym wypadku wychodzi na to że ponad połowa gier mi nie będzie działać...=/ Na jakim Ixtreme nie będzie takich problemów???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kiedy masz ixtreme 1.6 gry które mają orginalnie wave 1,2 lub 3 mają taki mieć. Gry wave 4 lub 5 trzeba przerobić na wave 3. Gry które już zostały spatchowane z wave 3,4 lub 5 na wave 2 (wymaga tego ixtreme 1.4 -1.51 ) należy zmienić na wave 3 (ixtreme 1.6) lub używać active.iso. Ogólnie zawsze chodzi o pliki pfi i Video. Jeśli twojemu koledze to nie przeszkadza niech nagra sobie płytkę active.iso. Będą mu działały wtedy wszytskie twoje gry bez przerobienia ich. Nie wiem jak z grami które miały orginalnie wave 2 i przerobi się je na wave 3, moźliwe że też pójdą.


    tu masz dokładnie taki sam problem, kilka tematów niżej
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Albo niech używa tego activate.iso albo niech zrobi sobie iX 1.51 to wtedy nie będzie problemów z odpaleniem gier od Ciebie za to gry z wave4 będzie trzeba patchować
     
  5. Ego_______

    Ego_______ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wolne Miasto Nowa Huta
    Dzięki wielkie!!! Temat do zamknięcia
     
  6. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Lepiej uzywac normalnych obrazow bez modyfikacji a jesli juz to activate.iso ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum