1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z ixtreme LT+ stare gry nie działają

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jarek9292, Listopad 25, 2010.

  1. jarek9292

    jarek9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam wgranego LT+ i jak chce włączyc stara gre to pisze otwórz dvd co jest grane ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28132
    Polubienia:
    3218
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    A klucz napędu wgrałeś do tego LT+??
     
  4. jarek9292

    jarek9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. jarek9292

    jarek9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    klucz mam poprawny już wielokrotnie próbowałem i dla pewności czy mam dobry key wgrałem starego ixtreme 1.51 i śmiga normalnie
     
  6. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dziwna sprawa bo ja wczoraj upgradowałem z 1.61 ns na LT+ Litka 83850v1 i pierwsze co sprawdziłem to fifkę11, działa.
     
  7. jarek9292

    jarek9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    aha może coś zle robię w konsoli mam 2.0.12611.0 , liteona 74850c , używam dosflasha 1,7 , jungleflasher 1.75 , 0.1.51 , ixtreme pobrałem z LT+74850.rar
     
  8. asineczek

    asineczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    da sie samemu wgrac LT+ ??
     
  9. jarek9292

    jarek9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  10. asineczek

    asineczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    swietnie... jest na forum jakis manual krok po kroku?
     
  11. jarek9292

    jarek9292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  12. czlowiek33

    czlowiek33 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy po wgraniu LT+ na 1.60 profil save gier itd zostają te same?
     
  13. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Tak, przecież zmieniasz tylko dane w napędzie, NIE NA DYSKU.
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zeby poprawnie utworzyc LT+ trzeba miec jungle flashera 1.76! starsze zle robia fw i jest odtworz dvd.
     
  15. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    ja zrobilem LT+ na 1.75 i hula
     
  16. penetrator

    penetrator Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OLSZTYN
    mam podobny problem, po wgraniu lt+ naped muyli, czasem czyta czasem nie, naped to liteon 1.
     
  17. penetrator

    penetrator Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OLSZTYN
    juz sobie poradzilem , kalibracja lasera i wyczyszczenie pomoglo
     
Wczytywanie...

Poleć forum