1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z iXtreme...POMOCY!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ferrari, Lipiec 2, 2010.

  1. ferrari

    ferrari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mój problem jest dosyć nietypowy, mianowicie jakieś pół roku temu przerobiłem mojego x'a iXtreme i wszytsko bylo bezproblemowo, mianowicie czytał gry, a od jakichś dwóch tygodni po prostu z dnia na dzień przestał czytać. Oryginały chodzą normalnie, natomiast kopie zapasowe nie... Nie mam pojęcia co się stało, tak jakby iXtreme przestał działać. Próbowałem nagrywać gry od nowa ale to nic nie dało. :(
    Z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Zrób reflasha napędu. Zobacz czy pomoże.
     
  4. ferrari

    ferrari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem dosyć zielony i mogłbyś mi powiedzieć jak dokładnie zrobić i na czym polega reflash? tyle co znam angielski to rozumiem ze to jest jakieś odświerzenie napędu ale na czym to polega niestety nie wiem.
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    jaki masz iextreme ?? jaką wersję
     
  6. d0m3l

    d0m3l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    Jeżeli jest to napęd Liteon v2, v3, to mogły zrobić się zimne luty na płytce.
     
  7. ferrari

    ferrari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wersje iXtreme 1,4 , nie wiem naparwde co sie stalo prosze o kolejne rady
     
  8. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    ale masz jakiś błąd ? np włoz plyte do xbox 360 czy komunikat 'otwórz napęd' ?
     
  9. ferrari

    ferrari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie, nie ma żadnego błędu, wyskakuje napis "odtwarzanie" a potem "otwórz napęd"
     
  10. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    moze kłopot z wave albo błąd 'open tray'
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    laser pada, najlepiej naped wymienic.
     
  12. ferrari

    ferrari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm, może to i laser ale oryginały czyta normlanie, miałem podobny przypadek z PS2 i wtedy padł laser ale wtedy konsola nie czytała niczego, oryginłów ani kopii, a tu w x'ie oryginały odczytuje bezproblemu.
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    No wlasnie padl, a tutaj nie do konca. Oryginalne gry sa tloczone, a piraty wiadomo wypalane i z tad ta roznica.
     
  14. ferrari

    ferrari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm czyli co? muszę się nastawić na wymianę lasera?
     
  15. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  16. Zozol

    Zozol Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Wymień Laser
    I najlepiej wgraj najnowszy ixtreme
     
  17. bartox321

    bartox321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  18. ferrari

    ferrari Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki za rady, a ile tak orientacyjnie kosztuje wymiana 2-3 stówy?
     
Wczytywanie...

Poleć forum