1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z jakością obrazu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ramidez, Marzec 31, 2011.

  1. ramidez

    ramidez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki proble mianowicie, mam knsole podlaczona do monitrara 24" full hd przez kabel HDMI M$ wczesniej mialem podlaczona konsole pod 19 prez VGA i jak by ppwiedziec mam strasznie brzydka grafike w grach w FABLE II obrz jest taki jak bym ustawil bardzo niska rozdzielczosc a np. napisy w menu xboxa mam bardzo wyrazne Czego to moze byc wina? A moze xbox tak ma?
    To jest tak jak bym na kompie ustawil niskie detale
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. M4ciek

    M4ciek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miałem taki problem z monitorem Samsunga - trzeba było ustawić nazwę źródła hdmi na "PC" - każde inne powodowało pogorszenie jakości grafiki.
    Może to nie problem sygnału z xboxa tylko ustawienie tv/monitora. Sprawdź w opcjach, czy masz ustawione 1080.
     
  4. ramidez

    ramidez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no chyba jest ustawione bo przy wlaczeniu monitora wybieram VGA,DVI,HDMI i wybieram HDMI o to Ci chodziło?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ustaw rozdzielczosc w ustawieniach konsoli.
     
  6. ramidez

    ramidez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ustawioną 1080p
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To sprobuj zmiany kabla.
     
  8. M4ciek

    M4ciek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli to monitor samsunga to naciśnij "source" -> "tools" -> "edytuj nazwę"
    Będzie do wyboru DVD, magnetowid itd. znajdź PC i ustaw to dla źródła hdmi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum