1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z jakością

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez lorddark, Kwiecień 19, 2013.

  1. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam ostatnio zepsuł mi sie kabel HDMI i przełączyłem na oryginalny z microsoftu i ustawiając w systemie konsoli na 720p obraz czasami skacze (jakby sie zmieniał sam na chwile w 420p) prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na tym kablu nie działa taka rozdzielczość tylko na hdmi
     
  4. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Jak się kabel zepsuł, to kup drugi HDMI.
     
  5. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to niby do czego jest na nim przełącznik na HD?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ? Na orginalnym kablu MS tym z 3 chinczami masz jakiś przełącznik ? Czy masz jakąś przejściowkę euro z tym przełącznikiem
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ma ten kabel z fata 3chinch 3component
     
  9. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na kablu chinch 3+3 masz jeszcze przełącznik sd/hd component na hd ustawiasz.

    Wysyłane z mojego HTC Desire C za pomocą Tapatalk 2
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Najwidoczniej wina jest po stronie przełącznika znajdującego się na kablu.
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3705
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kup nowy przewód HDMI, ja mam taki z Biedronki za 15zł i obraz - kryształ :) , a jak nie to na alledrogo ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum