1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z JDOWNLOADER

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kolorowy, Styczeń 2, 2010.

  1. kolorowy

    kolorowy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z JDOWNLOADER od 3 dni pokazuje mi ze wszystkie pliki które chce sciagnac so offline ale podczas sprawdzania przy nie których jest ok ale jak ma isc do pobrania to juz jest lipa pomózcie nie wiem juz co mam zrobic (zainstalowałem od nowa i nic ciagle to samo) POMOCY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Pewnie wyskakuje ten błą na plikach z rapida ? Bo jeśli tak to miałem podobnie . Lepiej zmień wstawkę . Poszukaj lepiej linków na megaupload bo na rapidzie ostatnio są jakieś problemy z pobieraniem za free.
     
  4. twardy1976

    twardy1976 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam taki problem. przed zaczeciem sciagania, wyskakuje okno do wpisania hasła, wiecie takie przypadkowe litery i cyfry. wpisuje je i zaczyna ssac. konczy paczkę, zaczyna sciagać drugą - z tego samego serwera - i znow mnie prosi o wklepanie hasla. kurcze, kiedys tak nie mialem. jak to ustawic, zeby wpisac raz i spokojnie isc spac :) dziękuje za pomoc
     
  5. GenesisX

    GenesisX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chyba trzeba wykupić konto premium...
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    ściągaj z torrentów to nic nie będziesz musiał wpisywać :)
    klikasz co potrzebujesz ściągnąć i samo sie ściąga....
     
  7. twardy1976

    twardy1976 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hehehe dzięki lecz nie lubie z torrentów. a tak na powaznie, jest jakiś sposób? kurcze pamiętam, ze te hasła zawsze wpisywałem lecz tylko raz na serwer (w przypadku sciagania naprzemian). a teraz musze klincowac i pilnowac by nie przeoczyc wpisyawnia hasla bo przerywa sciaganie i pozostale linki dostaja status "fatal error".
     
  8. GordonF

    GordonF Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na hasło nie ma sposobu. Każde hasło jakie jdownloader "zobaczy" zapisuje u siebie w folderze. Jeśli to samo hasło się powtórzy jeszcze raz to automatycznie jdownloader je znajdzie i przepisze. Kiedyś były paczki gdzie było po kilka tysięcy haseł ale teraz to już i tak by nie działało bo z tego co czytałem to codziennie wprowadzają nowe hasła.
     
  9. twardy1976

    twardy1976 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aaaa... no trudno. trzeba w takim razie siedziec i pilnowac :) chyba, ze ktos ma lepszy sposób czyt. program do sciagania. lecz tak jak pisałem wczesniej. nie chce z torrentow.
     
  10. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Polecam Rapids.pl zakładasz konto i transfer możesz wykupić nawet za sms sam korzystam i się świetnie sprawdza możesz ściągać jak z premium z serwerów rapidshare, hotfile itp z resztą szczegóły na stronie a co najlepsze transfer nalicza po ściągnięciu pliku a nie za dodanie linków świetnie się to sprawdza gdy linki są kasowane :)
     
  11. GordonF

    GordonF Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najlepiej szukaj wstawek na RS. Nie musisz nic wpisywać i siedzieć przy komputerze. Może trudno je znaleźć ale na zagranicznych zawsze coś jest.
     
  12. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Osobiście polecam technologie P2M :) znajdziesz wszystko bez limitów, ogranicza Cie tylko Twoje łączę ;)
     
  13. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No nie wiem ja to polecam kupienie sobie konta HOTFILE na allegro ceny są smieszne. jakis czas temu tez pilnowalem hasla jak sciagalem z hotfile ale za 25 zl mozna kupic premium na 3miesiace bez limitu i problem rozwiazany :)
     
  14. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    to jest dobre poczytajcie sobie http://www.nopremium.pl/register.php?ref=bil28
     
  15. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Tego typu linki powinny być usuwane.

    Co do JDownloader błąd jest powszechny i niezależny od programu, a co najwyżej od starszej wersji wtyczki obsługującego dany serwer.

    Sposobu na nowe "capatcha" nie ma i wątpię by był, najlepszym rozwiązaniem to wykupienie konta na hotfile za 5zł na miecha, lub ********, lub szukanie linków na serwerach typu zipyshere gdzie ściągnie jest bez limitów.

    W przypadku zakładającego temat, najlepszym rozwiązaniem jest zmiana źródła lub czekać na aktualizacje wtyczek, lub programu.
     
  16. twardy1976

    twardy1976 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zarejestrowałem się na rapids.pl, no i rzeczywiscie hasło wpisałem tylko raz, na poczatku sciagania i reszta sie ciagnie juz automatycznie. bardzo dziekuje wszystkim za pomoc.
     
  17. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Ja pobieram cały czas przez jdownloadera , głównie z serwisów MU i HF i u mnie jdownloader automatycznie rozpoznaje kody i nic nie muszę wpisywać ręcznie . Konta które mam do MU i HF to oczywiście konta Premium , może z kontami darmowymi jest taki problem ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum