1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z językiem w grze AC IV

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WoYteK44, Grudzień 11, 2014.

  1. WoYteK44

    WoYteK44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich!

    Wczoraj przyszła mi gra Assassin's Creed IV Black Flag, którą zamówiłem w sklepie internetowym "Saturn". Wszystko byłoby w porządku gdyby nie to, że w grze nie ma języka polskiego. Na pudełku jak i w opisie GRY NA stronie widnieje informacja, że gra jest w języku angielskim z POLSKIMI NAPISAMI a instrukcja w języku polskim (jak zwykle :p). Po odpaleniu gierki wszystko było w języku angielskim. (Myślę sobie, że spoko wejde w ustawienia i zmienie) niestety jak się okazało w ustawieniach nie ma w ogóle możliwości zmiany języka interfejsu ( chyba, że jakoś ominąłem ale wątpię) jest tylko język napisów w grze (dialogi itp.) niestety tam także nie ma języka polskiego tylko francuski portugalski itd. Możecie jakoś pomóc? Czy to wina wadliwej płyty czy może ze strony mojej?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WoYteK44

    WoYteK44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    A jaka masz ustawiona lokalizacje konsoli ??
     
  5. WoYteK44

    WoYteK44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Regionalne? Jeśli o to chodzi to wszystko na Polska
     
  6. santos ramirez

    santos ramirez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    AC 4 nie ma w wersji Pl na xboxa
     
  7. WoYteK44

    WoYteK44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest w Polskiej wersji, skoro okładka taka jest, pozatym masa youtuberów nagrywała let's play z xboxa 360 z AC IV.

    Np. Yoij720
     
Wczytywanie...

Poleć forum