1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z jezykiem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nosf3ratu, Sierpień 5, 2011.

  1. Nosf3ratu

    Nosf3ratu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    luton
    Witam dzisiaj zakupilem fallout 3 i assasin cred 2, sprawdzalem wczesniej w encyklopedii gier i tam bylo napisane ze F3 jest spolszczone a Assasin ma polskie napisy. U mnie fallout jest caly po angielsku a w assasinie mam wloski i ang da sie to jakios zmnienic czy ja mam cos przestawione jak to jest?:p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    W ustawieniach konsoli dal kraj na pl i język na pl
     
  4. Nosf3ratu

    Nosf3ratu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    luton
    mam to ustawione, juz niewiem jak to jest czytam w necie ze F3 jest po Polsku kupoje a tu angielski
     
  5. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Bo nie kupiłeś wersji po Polsku...
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Fallout jest i po polsku i po angielsku. Widocznie kupiłeś tą drugą wersję.
     
  7. Nosf3ratu

    Nosf3ratu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    luton
    a jak odroznic wersje polska od angielskiej?
     
  8. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Pisze pl na okładce jak kupujesz na nece to tez musi pisac jak nic nie pisze to eng pewnie.
     
  9. sebos

    sebos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podczepie się pod temat kupiłem wczoraj konsolę wraz ze star wars kinect gra niby w polskiej wersji językowej a jest cała po ang . w menu gry nie ma nic nt zmiany języka. pomocy
     
Wczytywanie...

Poleć forum