1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Joyem? Konsolą ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szerdzio, Lipiec 28, 2010.

  1. szerdzio

    szerdzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Suwałki
    Witam serdecznie, powracam na te forum po rocznej przerwie widze, ze sa liczne swietne zmiany ale to nie wazne ;)
    Wiec kilka dni temu normalnie jak codzien usiadłem przy konsoli by pograc w ulubionego Pesa :D Podkreslam ze poprzedniego dnia normalnie grałem i konsola ani joy nie ucierpiały w zaden sposob. A wiec jak zwykle włączam joya lecz widze, ze odrazu Xbox go nie wyszukał tak wiec naciskalem guziki wyszukiwania ( zawsze w taki sposob wyszukiwało mi gdy np grałem u kumpla) Tak po 15 - minutowych próbach nie było zadnego efektu ;( niewiem co sie stalo. Uwaga co najdziwniejsze pad kolegi tak samo nie zostaje wyszukiwany na mojej konsoli co moj, a moj joy u kolegi tez nie działa !
    Nie piszcie prosze ze musze próbowac wyszukiwac bo robiłem to juz tysiace razy ! Prosze pomozcie . Z gory Dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    Sprawdź baterie w padzie, rozciągnij sprężyny od pada bo może coś nie łączyć. Co do konsoli nie mam pomysłów.
     
  4. grzepio

    grzepio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wina konsoli kiedys tak mialem to musialem zmienic konsole bo naprawe mi policzili za 170zl.
     
  5. szerdzio

    szerdzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Suwałki
    nie rozumiem zamiast naprawic x-a za 170 zł wolałes kupic nowego za 6 razy tyle ?
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jeżeli pad kolegi również nie jest wykrywany na twoim Xboxie to prawdopodobnie do przeczyszczenia sa styki od modułu RF bo cos nie łączy lub padł ten moduł i jest do wymiany = jak masz gwarancje to wysyłaj ,jak juz nie masz to ci napisałem co jest nie tak ...
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
  8. szerdzio

    szerdzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Suwałki
    aha czyli trzeba napewno do serwisu... Nie nie mam gwarancji. Zna ktos moze jakis serwis gdzie moge wysłac xboxa ?
    przy przeróbce gwarancja znika nie ?
     
  9. szerdzio

    szerdzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Suwałki
    Nie wyjasniony problem z wyszukiwaniem

    Witam serdecznie. Przesyłam link do tematu ktory nie dawno zalozylem http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/problem-z-joyem-konsola-61446.html .
    W sumie nie dostałem zadnej porządnej wypowiedzi wyjasniajacej wszystko ale sadze ze chyba nie mam zadnego wyjscia niz oddanie konsoli do serwisu. Tak wiec ponawiam pytanie czy zna ktos takowy serwis gdzie moge wysłac xboxa ? Bo u mnie w okolicy napewno takiego nie ma. Gwarancji nie mam chyba jesli znika przy przeróbce xboxa ?
    Przepraszam za takie zenujaco proste pewnie dla was pytanie ale przygode z boxem w sumie dopiero zaczynam. Pozdrawiam i z gory dziekuje :)
     
  10. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    znika- nie znika. wgrywasz oryginalny firmware czy jak to tam się nazywa i jest ok. możesz wysłać na gware
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Serwisu ci nie trzeba do wymiany moduły, wystarczy go zakupić i wyciągnąć stary wsadzić nowy. Jak zakupisz mój wymienię ci go w tej cenie.
     
  12. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podaj przynajmniej w okolicy jakiego miasta mieszkasz. Łatwiej będzie się szukało. Jak w Lubelskim to UKEN w Lublinie (trzeba na czacie lub telefonicznie spytać się czy wymieniają płytki RF)
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dostałeś odpowiedź co kupić i gdzie, jest tego masa na allegro
     
  14. GKxD

    GKxD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dzwoń na infolinię najlepsze rozwiązanie
     
  15. szerdzio

    szerdzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Suwałki
    no dobra to jak zakupie ten moduł to jak chcesz mi go wstawic ? za wysyłka xboxa ?
    a i jesli to wina tyllko konsoli to czemu moj pad u kolegi nie dziala ?
    a mieszkam w okolicy Suwałk
     
Wczytywanie...

Poleć forum