1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z JTAG, Xell??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez virus161, Październik 26, 2013.

  1. virus161

    virus161 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich. nabyłem ostatnio konsole slimke i wiedziałem tylko ze jest przerobiona ale nie wiedziałem w jaki sposób. i wczoraj całkiem przypadkiem odkryłem włączając przyciskiem od tacki ze ładuję się menu xell, kompletnie się na tym nie znam i szukam pomocy :) dodam zdjęcie co się wyświetla. a możne ktoś jest chętny pomóc z okoli (świebodzic, Świdnicy, Wałbrzycha) oczywiście ze nie a darmo:) i sory jeeli post jest zle napisany ale mało czasu mam niestety
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Masz zrobione rgh w konsoli. Szukasz pomocy... ale w czym masz problem ?
     
    1 osoba to lubi.
  4. virus161

    virus161 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to dobrze ze jest wszytko ok :) i co dalej kupić dysk zewnętrzny?? może jest gdzie poradnik co i jak tylko znaleźne nie mogę?? i czy coś dalej powinno się włączyć po tym ekranie?? sory za ilość pytań ;p
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    1 osoba to lubi.
  6. virus161

    virus161 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli konsole mam włączać normalnie?? bo zauważyłem ze się dłużej włącza. a reszta jak w poradniku kupić dysk i instalować??
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Tak normalnie. Dłużej się włącza bo na rgh tak właśnie jest.
    Kup dysk i instaluj wszystko jak opisane w poradniku, na pewno sobie poradzisz bo to nic trudnego.
     
    1 osoba to lubi.
  8. virus161

    virus161 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki wielki za pomoc, wrazie problemów będę pisał a narazie temat do zamknięcia:) Enter
     
Wczytywanie...

Poleć forum