1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Jungle Flasher

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adamozryw, Luty 5, 2011.

  1. adamozryw

    adamozryw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przy flashowaniu napędu Benq z iXtreme LT na LT+ wyskakuje taki błąd jak na screenie. Wie ktoś co powoduje ten błąd??

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  5. adamozryw

    adamozryw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co to za różnica czy to intel czy nie??
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Taka ze sie do tego nie nadaje zrob to w dosflashu.
     
  7. adamozryw

    adamozryw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuje jeszcze na laptopie, potem dam znać.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to ze podstawa to chipset dzialajacy w trybie natywnym, a nie kazdy to potrafi. Co do benq to na bank idzie na via i na wiekszosci nforce. Z intelem sa najwieksze problemy.
     
  9. adamozryw

    adamozryw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na laptopie nie poszło, a gdy robie dosflash'em i gdy wpisuje w oknie poleceń dosflash wyskakuje mi błąd ''Bad command or file name''
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    więc wychodzi na to że albo coś źle robisz albo chipset nie kompatybilny....
     
  11. adamozryw

    adamozryw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podczas pracowania w oknie poleceń konsola ma być wyłączona??
     
  12. adamozryw

    adamozryw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jaki ma być system plików tego pendrive'a FAT32 czy inny?
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    stary może lepiej wyślij komuś.....flash benq jest tani......uwalisz konsolke i wtedy bedzie płacz......
     
  14. adamozryw

    adamozryw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już kiedyś flashowałem konsolę i nie było takich błędów.
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a teraz sa?????więc jak to jest hehe.......
     
Wczytywanie...

Poleć forum