1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kablem HD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez nick1335, Listopad 27, 2009.

  1. nick1335

    nick1335 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam konsole XBOX 360 pro 60 GB nie mogę podłączyć przez kabel HD nie wykrywa mi go TV czy to wina kabla ? jak tak to jakiego użyć?
    Podłączyłem przez komponenty czy obraz będzie tak samo dobry jak przez kabel HD bo jeżeli tak to już tak zostawię ale jeżeli jest różnica to proszę o pomoc.


    Na przyszłość niech temat opisuje problem. Jak będzie inaczej to warn // Pablooo88
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomtrade

    Tomtrade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    103
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Oczywiście że będzie różnica, spróbuj na TV pokombinować z ustawieniami lub spróbuj na innym kablu HD jeśli masz takowy.
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jest taki przełącznik na kablu usatw go w pozycje hd
     
  5. LubieIksDe

    LubieIksDe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Karlsruhe(Germany)
    wiesz moze masz 2 kanaly HD.

    ja podlaczam pod jeden i mi automatycznie wskakuje na HD ^^
     
  6. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale kolega pewnie mówi o kablu HDMI a nie Component który jest w zestawie. Ja miałem podobnie z TV LG i tunerem C+ TV mi nie obsługiwał odświeżania 60Hz i wymiana kabla pomogła.
     
  7. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    ja mialem podobny problem ale znalazłem opcje w telewizorze wiec pogrzeb troszke i działa pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum