1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kablem HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez farciK2, Luty 3, 2013.

  1. farciK2

    farciK2 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema , mam problem z konsolą , tak wgl mam telewizor Samsung 42 calowy z 1 wejściem hdmi , oraz konsole z 2008r , gdzie jest wejście hdmi i od samego kupna używanej konosli , teraz przerabiałem to nie grałem , chciałem podłączyć pod hdmi i nie idzie jakoś , mam taki kabel orginalny co dostalem od goscia od ktorego kupilem konsole gdzie jest przełącznik Tv / Hdmi , ale slyszalem że na tym i tak słabo odbiera obraz w HD , to mam cyfrowy poslat , gdzie mam kabel HDMI , ktory łączy dekoder i Tv , i działa , lecz gdy odłącze kabel HDMI od cyfry i podłcze do xboxa i nacisne pilotem HDMI , to nic nie wyskakuje jest brak sygnału czy jakoś tak , oco chodzi , tak samo jak zmieniam na hdmi w tym orginalnym przełączniku , ps jak gram na opcji Tv włączam ''Złącze1'' i chodzi , ale jak zmienie na hdmi lub kalbem hdmi chce , to nie idzie ; / , o co chodzi ? Pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W opcjach jest jeszcze wybór rozdzielczości

    być może uszkodzone gniazdo hdmi w konsoli, podepnij na tym kablu od polsatu na innym TV i zobacz

    a jak podpinasz kablem HDMI to kabelek zwykły odpinasz z konsoli ??
     
  4. zygzak65

    zygzak65 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Hm trochę dziwne jeżeli Twój tv ma tylko jedno hdmi... to mnie zaciekawiło a co do tego, że nie odbiera obrazu od konsoli tv to może być albo wina kabla albo wina tego, że konsola poprzez wyjście HDMI nie podaje obrazu do TV... opcje mogą być różne... (jeżeli uda Ci się znaleźć rozwiązanie to opisz w tym temacie... )
     
  5. farciK2

    farciK2 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no odpinam kabel , i tylko zostaje hdmi ; o a w ustwieniach dać jaką rozdzielczosc ? znaczy jak chce wejsc w opcje to musze przed kabel normalny ,a potem jak ustawie jakie chce to jak szybko odlaczyc i podlaczyc hdmi ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum