1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kablem HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Darkoo19, Lipiec 2, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!
    Ostatnio kupiłem nową konsolę xbox 360 elite JASPER.
    Gdy podłączam ja przez HDMI do telewizora 32" GRUNDIG to wyświetlacz jest ustawiony na 480p i nie da się zmienić za pomocą konsoli. O co w tym chodzi ?
    a przez kabel, COMPOSITE mam rozdzielczość 1080i. Da się zrobić żeby przez HDMI też była taka rozdzielczość :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    czy twój telewizor obsługuje Full HD?
     
  4. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sprawdź czy twój model obsługuje rozdzielczość "p" na stronie producenta , bo wygląda na to , że nie obsługuje HD(są takie ?)
     
  5. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na telewizorze pisze HD READY i HDMI. Chyba nie ma Full HD. Jeśli nie ma to nie osiągnę większej rozdzielczości z kablem HDMI ?
     
  6. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak tv nie ma full hd to przez kabel hdmi mozesz osiagnac 480p, 720p, 1080i
     
  7. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    To powinien osiągnąć spokojnie 720p a nie 480p. 720-setka jest o wiele lepsza, niż 480-setka.
     
  8. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale niestety się nie da ;/
    No cóż pozostanę przy kablu component.
     
  9. thekrookers

    thekrookers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ustaw w opcjach wyświetlania w tv najpierw , potem na xboxie 720p i odswiezanie
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Po 1 zobacz w instrukcji TV jakie obsługuje rozdzielczości :)
    Po 2 na kablu composite nie osiągniesz 1080i tylko na componencie :)
     
  11. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chodziło mi o component ;) mój błąd, jestem jeszcze laikiem w tych sprawach :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum