1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z kablem hdmi

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wibrator, Wrzesień 1, 2010.

  1. wibrator

    wibrator Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema zakupiłem godzine temu kabel hdmi firmy bigben 2M
    mam telewizor 42Cal niby full hd ;}
    lecz po podłączeniu do portu hdmi nie widzę różnicy w jakości !!!!
    co robić ? miałem kabel standardowy 3 kolorki ;/ lecz gdy odpaliłem mafie 2 demo czy ufc 10 demo jakość jest taka sama !!! co robić czyżbym 75 zł dał na marne ?
    na kablu jest napisane hdmi kable 1.3c
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wejdź w ustawienia ekranu wybierz rozdzielczość, nie pytaj się gdzie tylko wejdź w ustawienia tam wszystko znajdziesz;)
     
  4. wibrator

    wibrator Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hmm znalazłem na jaką rozdziałkę ustawić standardowy ?
    700 coś 1080i oraz 1080P ? które z tych ? i czemu jak wejde w menu grafiki mam napisane panoramiczny ? jak mam full hd ? 1980x1024 ? czy jakoś tak ?
     
  5. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
  6. wibrator

    wibrator Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ustawiłem i jest tak samo ;/ może jestem ślepy ?
     
  7. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    chyba coś nie wiesz jak powinno wyglądać HD. bo jak masz 1080p no to jest ładnie..
     
  8. wibrator

    wibrator Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie wiem może jakiś zryty kabel mam taką samą grafe jak 3 czincz zółty czerwony i bialy ;]
     
  9. adas55505

    adas55505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    oświęcim/katowice
    żółty jest tylko od obrazu:) a czerwony i biały to jest tylko dźwięk , podłączając hdmi i dając 1080p powinieneś widzieć różnicę:)
     
  10. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Nie możesz mieć takiej samej jakości.Między połączeniem composite a hdmi różnica w obrazie jest kolosalna.
     
  11. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    masz ustawione na 480i i panorama ustaw na 720p(HD Ready) lub 1080p(full HD) i będziesz miał HD
     
Wczytywanie...

Poleć forum