1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kablem HDMI ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Daniel Kidaj, Kwiecień 16, 2012.

  1. Daniel Kidaj

    Daniel Kidaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Cześć,

    mam problem, moja konsola przy odtwarzaniu cześci filmów z MASS EFFECT i niektórych scen z gry...zaczełą się wieszać, dodam że jest to nowy slim250gb. Kabel HDMI który mam dostałem w spadku i podejrzewam że jest to kabel za 10-15zł ? czy w takim razie to może być przyczyna ? od razu zainwestować w kabel za 100zł ?:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To nie wina kabla. Nie ma różnicy, czy masz za 15, czy 100 zł. Problemem może być płyta z grą, albo jakaś usterka w samej konsoli.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wykasuj gre z hdd oraz cache i sprawdz ponownie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  5. Daniel Kidaj

    Daniel Kidaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Takzrobie i dam znac,obecnie mam gre zainstalowana na hdd, czyszczene cachenie skasujemi...save.... Sorry za pytanie ale jeztes newbie w temacie jesCE ;)
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    nie sejwów ci nie skasuje hehe:highly_amused:
     
  7. Daniel Kidaj

    Daniel Kidaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    nie szyć z niewiedzy :) nieładnie :p
     
  8. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Nie ma różnicy czy to jest kabel za 100zł czy za 10 ja mam z 7zł z TESCO i jest ok :)
    Tak się po prostu dzieje ,że się ścina czasami nie masz się co przejmować w razie co masz gwarancję.
     
Wczytywanie...

Poleć forum