1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kablem RGB

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez konrad.86, Styczeń 13, 2009.

  1. konrad.86

    konrad.86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z kalblem RBG, mianowicie na kablu który jest dodany do konsoli jest wszystko ok, a na świeżo zakupionym kablu rbg obraz jest czerwony. Sprzedawca kabla twierdzi, że coś jest nie tak z gniazdem w konsoli a dotychczasowy kabel composite używa innych łączy w gnieździe. Czy tak może być??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xtomashx

    xtomashx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mam identyczny problem.. kupilem dzisiaj oryginalny kabel m$, podlaczylem do tego samego zlacza gdzie byla przejsciowka wraz z kablem z zestawu i obraz mam czerwony...
     
  4. Kosakek

    Kosakek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mialem obraz zielony ale zmienilem w menu telewizora w opcjach wejscia RGB na cos innego juz nie pamientam no i dziala i jest lepszy obraz niz z composite. Jak pomoglem mozecie sie odwdzieczyc aha i opiszcie jaka duza jest zmiana z composite na RGB bo u mnie gdzies okolo 15% polepszyl sie obraz.
     
  5. MiQ

    MiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie korzysta z innych wejść bo jak podpinasz pod te same gniazdo, ile płaciłeś za ten kabel i jakiej firmy jest?

    Ile ten oryginalny kabel kosztował?

    Odwdzięczyć? A w którym miejscu im pomogłeś?
     
  6. xtomashx

    xtomashx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no wlasnie u mnie chyba nie ma takiej opcji... jest tylko zmiana wyjsca a
    kabel jest ze sklapu robson.pl... cena 29 zl
     
Wczytywanie...

Poleć forum