1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kalbem HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez noname12o, Sierpień 21, 2010.

  1. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    Jak podłączam kabel HDMI do Xboxa, a potem do telewizora Sony , to na ekranie mi nic nie wyskakuje , a do wyboru mam tylko AV od 1 do 6 , a wejść HDMI mam dwa , a do wyboru na ekranie nie mam HDMI , może mam coś ustawić , a telewizor mam SONY BRAVIA KDL-46S2510 , 46 cali
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Powinieneś mieć ustawienia na tv, także hdmi. Kumpel ma Bravie tylko 32cale i pamiętam że ma do wyboru chyba trzy hdmi0, hdmi1, hdmi2.
     
  4. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak wybór wejść. Mam Bravie. Mam do wyboru:

    TV
    AV1
    AV2
    AV3
    HDMI
    HDMI
    HDMI
    HDMI
    Component

    i

    PC.
     
  5. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    No na którymś hdmi powinno zatrybić.
     
  6. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    ale ja wogule nei mam na ekranei HDMI mam tylko AV 1 , AV2 , AV3, AV4, AV5, AV6, PC, a jak podłącze HDMI do laptopa to mi wyskakuje na AV5
     
  7. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    ale odkryłem że to tylko takie nazwy , i od AV 5 do AV6 to są HDMI , ale jak podłącze i dam któeś z tych AV które są HDMI to mi nei wyskakuje nic,a jak jeszcze podłącze HDMI do Cyfrowego Polsatu to mam HDMI , a przy konsoli jakoś niee co jest??
     
Wczytywanie...

Poleć forum