1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z karta ATI HD 5770.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Blood., Listopad 2, 2011.

  1. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,
    Od dłuuugiego czasu mam problem z kartą jak w opisie. Mianowicie wszystko działa ok na sterach dolaczonych do karty na plycie, z tym,ze stery są dosc stare, ponad rok juz maja. Problem pojawia się gdy instaluje nowe stery, za kazdym razem jest identycznie. Gdy wlaczam na komputerze monitor i TV i np. chce ogladac na TV film, to na monitorze ********* takie paski jak na zdjęciu, dawniej bywalo tak, ze ten pasek byl na TV (jak na filmie na yt). Ostatnio zainstalowalem jakies nowe stery, poczatkowo wydawalo mi sie, ze wszystko gra, wczesniej bylo te paski widac od samego podlaczenia, teraz nic, obejrzalem nawet film i na monitorze nic nie bylo widac, myslalem,ze w koncu znalazlem dobre stery. Dzis jednak okazalo sie,ze jednak sie przeliczylem, gdy ogladajac film na TV, brat wlaczyl gre na pc, znowu wywalilo te paski.
    Z TV lacze sie kablem HDMI, z monitorev DVI.
    Macie pojecie co to moze być?
    Ponizej zdjecie i filmik:
    http://www.youtube.com/watch?v=W7DB3bmSevM
    http://i39.tinypic.com/15mjmg4.jpg


    Bede niewyobrazalnie wdzieczny za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum