1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kinect po podłaczeniu (woła aktualizację z netu)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Piciu29, Lipiec 12, 2011.

  1. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Posiadam konsole XBOX 360 elite dashboard 2.0.13146.0, konsola posiada ixtreme 1.9lt+, po podłączeniu kinecta konsola wyswietla komunikat : wykryto sensor kinect i należy zaktualizować system (ze strony microsoftu). Boję się podłączyć to do neta gdyż nowa aktualizacja xbox blokuje ixtreme lt 1.9 i nie będą działać kopie zapasowe gier, jeśli ktoś spotkał się z takim problemem proszę o pomoc, dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
  4. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale skąd tego dasha mam pobrać masz moze jakiś link? będę mógł graćw kopie gier?
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ze strony ms najlepiej. i nie wiem czy to nie sa upragrade do kinect tylko a nie dasha pozdr
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie możesz wgrać tego dasha, gdyż jest on starszy od tego, który aktualnie posiadasz. Najnowsza aktualizacja kasuje przeróbki do lt+ 1.1. Jeśli zaktualizujesz i masz 1.9 to ci się nie skasuje (sam tego nie sprawdzałem, takie informacje pisali inni użytkownicy forum).
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    2 sprawy - lt+ 1.9 nie jest usuwane przez dasha obecnie oraz kinect wola aktualizacji nie dasha a swojej wlasnej. Sciagnij dash taki jak masz, wrzuc na pena, podlacz do konsoli i ja wlacz. powinno pojsc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum