1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z kinect

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oscar4, Listopad 6, 2011.

  1. oscar4

    oscar4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem z kinektem , otórz przerobiłem dziś konsolę , takie gry jak COD MW 3 , driver chodzą bez problemu a gry z kinect pluje się o aktualizację . co mam aktualizować ? dash czy coś innego ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    przy wlaczeniu tej aktualizacji pisze co trzeba, a po drugie aktualizacja jest na plycie wiec wystarczy zaakceptowac
     
  4. oscar4

    oscar4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie usunie przeróbki ?
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a skad mozemy to wiedziec? nikt wrozka nie jest bez informacji nic nie powie
     
  7. oscar4

    oscar4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie dało by się odpiąć napędu i zaktualizować z pendriva ?
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Jak masz dash na którym Ci chodzą ww. gry to aktualizacja na 100% nie usunie przeróbki.
    Aktualizacja do 2.0.13146.0 usuwała przeróbkę/flashowała napęd by odpalać XDG3, a Ty masz 2.0.13599.0 lub 2.0.13604.0, więc możesz spokojnie aktualizować.
     
Wczytywanie...

Poleć forum