1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z kinect

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez djpeyoo75, Listopad 9, 2011.

  1. djpeyoo75

    djpeyoo75 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola D:2.013604 kiedy podpina kinect woła o aktualizacje i podłaczenie do Xlive(niestety ban) nie aktualizuje z płyty tylko ciagle wola o siec co zrobic dalej,wgrany LT+ 2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wsadz jakas nowsza gre na kinecta
     
  4. djpeyoo75

    djpeyoo75 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam BIG LEAGUE SPORTS i tez nic.
     
  5. kochej

    kochej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam identyczny problem Jak djpeyo75 Mam nadzieje ze ktoś rozwiąże ten problem.
     
  6. pop25

    pop25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To samo. Kod Statusu przy kinect 8b050008-2a163c39-88e4fcf1
     
  7. pop25

    pop25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja tam jeszcze raz aktualizuje może ruszy. Poczekamy zobaczyma
     
  8. pop25

    pop25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja tam jeszcze raz aktualizuje może ruszy. Poczekamy zobaczymy
     
  9. pop25

    pop25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi po ponownym podłączeniu przez ruter zaktualizowało się jeszcze raz i wszystko śmiga jak dawniej
     
  10. kochej

    kochej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie dostane Bana jak podlacze do internetu? Wiec wystarczy tylko podlaczyc konsole do neta i bedziesz smigac Kinect i wszystko?
     
  11. kochej

    kochej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okazuje sie ze wystarczy jeszcze raz wgrac dasha np z usb przy podlączonym kinecie i juz wsyzstko dziala jak nalezy:)
     
  12. migus92

    migus92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siemanko . Próbuje zaktualizowac kinecta z plyty big leahue sports i pod sama koncówka nagle sie zacina i nie chce ruszyc po czym wyskakuje blad i lipa. Prosze o pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum