1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kinect

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dybao2, Grudzień 1, 2011.

  1. dybao2

    dybao2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam arcade jasper i gdy podłączam kinect do xbox'a to wyskakuje mi okienko z informacje o pobraniu aktualizacji. A xboxa mam przerobione i nie chce podłączac go do internetu. A wiem ze kinect działa bo kolega ma taki sam xbox i tez przerobiony i mu kinect działa.
    Z góry dziekuje/ ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  4. dybao2

    dybao2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, ale czy jak mam przerobione xboxa czy to mi go całkiem nie zablokuje ? Chodzi mi głównie o to zeby ten kinect działał ale zeby mi nie zablokowało konsoli.
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  6. dybao2

    dybao2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze była by mi potrzebna aktualizacja do ogladania filmow na xbox 360, moge to zrobic jedna aktualizacją ?
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie wiem nic o jakiś aktualizacjach do filmów. Tylko jak tak zaaktualizujesz to nic Ci się nie stanie z przeróbką, jak się podłączysz do neta żeby zaaktualizować dasha to ściągnie Ci aktualizacje od MS i nie będą działały gry na przeróbce.
     
  8. dybao2

    dybao2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie możesz oglądać filmów nie będąc podłączonym do live... Jeżeli o aktualizacje to jeże li masz starego dasha i zaktualizujesz go z pena do nowego 13604 to usunie przeróbkę napędu i będziesz musiał flaszować jeszcze raz...
     
Wczytywanie...

Poleć forum