1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kinectem, LT2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dag, Lipiec 10, 2012.

  1. dag

    dag Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem który kilka osób już miało, tylko u mnie wygląda troszkę inaczej :/
    Mianowicie jakiś czas temu, odpaliłem Ghost Recon Future Soldier, zrobiłem update i posypało się wszystko co możliwe, nie odpalały się praktycznie żadne gry. Później odpaliłem Sniper Elite v2 i wszystko wróciło do normy, no może oprócz kinecta który przestał działać. Po odpaleniu konsoli obecnie, miga zielona dioda na kinect`cie, ale w momencie kiedy odpala się dash dioda zaczyna świecić na czerwono i lipa :/ Wywala mi komunikat: Korzystanie z technologii kinect wymaga aktualizacji systemu. Aby uzyskać aktualizację, zaloguj się do usługi XBox LIVE. WIęcej informacji bla bla bla...
    I tu pojawia się problem. Wynalazłem jak to naprawić, problem polega jednak na tym, że wszyscy polecają znalezienie dasha 13604 z avatarami i zainstalowanie go, ale... ja mam już nowszego dasha :/ a dokładniej D:2.0.14719.0. Ma ktoś jakiś pomysł co zrobić żeby kinect działał? Z góry dzięki za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Zaktualizuj dasha do najnowszego
     
    1 osoba to lubi.
  4. dag

    dag Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha no i czego zapomniałem jeszcze napisać to, to, że nie mam avatarów. A mogę Cię prosić, żebyś napisał mi jaki jest najnowszy dash? bo się trochę już gubie :/ myślałem, że mam najnowszego :/
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    2.0.15574.0
     
    1 osoba to lubi.
  6. dag

    dag Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmm... wszystko fajnie, zainstalowałem tego dasha, tylko teraz znów nie odpala forza 4 (nieobsługiwana płyta), a kinect jak nie działał tak nie działa :/ z tą tylko różnicą, że pisze teraz, że kinect nie ma odpowiedniego zasilania. O co tym razem kaman?

    ok, już wszystko śmiga, odpiąłem kinecta z sieci, podłączyłem, poinformowało mnie znów o aktualizacji, zezwoliłem po raz drugi i wszystko działa. A o co mu wcześniej chodziło to nie wiem. Jednak mimo wszystko dziękuje!
     
Wczytywanie...

Poleć forum