1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kinectem

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez kostek941, Kwiecień 11, 2011.

  1. kostek941

    kostek941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam mam problem z kinectem. urządzenie kupiłem w sobote w zestawie z XBOX 360 Slim 250 gb. przez cały weekend hulało az miło a dzisiaj problem. Przez cały czas świeci mi się czerwona lampka i nie mogę nic z tym zrobić :/ Odłączałem już kinecta od konsoli podłączałem , xboxa wyłaczałem i włączałem ... Gdy chcę włączyć kalbrator kinect pojawia się komunikat: Sensor Kinect nie ma odpowiedzniego zasilania. Co zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    prawdopodobnie albo coś ci poszło przy wejściu na kinekta w konsoli i daje ono za małe napięcie labo coś ci poszło w samym kinekcjie
     
  4. kostek941

    kostek941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli nie mogę nic zrobić tylko oddać do serwisu?
     
  5. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Najlepiej oddaj do serwisu, będzie wtedy po kłopocie.
     
  6. kostek941

    kostek941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie wiesz ile może trwać taka naprawa ?
     
  7. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak w Microsofcie to parę tygodni gdzieś czytałem że może to trwać nawet 5 tygodni.
    Gdybyś miał kogoś z kinektem albo z xboxem silm to byś mógł sprawdzić co ci poszło czy kinekt czy konsola
     
  8. kostek941

    kostek941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak oddam do RTVeuroagd tam gdzie kupiłem to i tak oddadzą to do microsoftu?
     
  9. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    prawdopodobnie tak. ale w 100% pewien nie jestem ,moim zdaniem na 99% tak bo to jest tylko sklep i rozprowadzają oni towar firmowy z gwarancjią firmy produkującej dany produkt
     
  10. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Tak, na pewno !!! A co do naprawy to myślę, że do 3 tygodni.
     
  11. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale jeżeli użadzenie nie działało nawet 1 tydzień to powinno być wymienione na nowe w sklepie
     
  12. kostek941

    kostek941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kupiłem w sobotę więc nie działało nawet dwóch dni a jeśli kupiłem wraz z xboxem i grą dodatkową (PGR 4) to oddadzą mi cały zestaw?
     
  13. acid_rs

    acid_rs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Sprawdź wtyk miałem juz problem ze wtyczka sie wygieła i połamało piny ms wymienił konsole na nową, po tygodniu , sprawdź w miarę możliwości samego kinecta u znajomego lub załatw zasilacz do kinecta i podepnij pod zwykłe usb, robiłeś update konsoli ?, jednego klienta miałem iż nie dokończył update i tez mu nie chodziło.
     
  14. kostek941

    kostek941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak update zrobić? wtyczka nie jest zepsuta przynajmniej nie wygląda
     
  15. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  16. termit92

    termit92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Nie kombinuj nic, tylko bierz kinect albo cały zestaw do sklepu i proś o wymianę, masz takie prawo. Samemu lepiej nic nie robić jak się nie znasz, bo coś rzeczywiście popsujesz i nie będą chcieli ci wymienić. W kwestii microsoftu to czeka się tak 2-3 tygodnie, przy czym nie trzeba nawet wychodzić z domu bo przysyłaja nawet kuriera na ich koszt więc wszystko jest sprawnie zorganizowane.
     
  17. kostek941

    kostek941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra. dzięki wszystkim. jutro oddam konsolę do EURO zobaczymy co się wydarzy. długo nie pograłem :/
     
  18. tomcio_2001

    tomcio_2001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie działa ci ponieważ nie podłączyłeś kinecta do prądu podłącz go do prądu to będzie ci działał!!
    Jak jest podłączony do prądu i nadal nie działa to podłącz go do neta i wyswietli ci się aktualizacja potwierdź.
    Jak to nie zadziała to zrób sobie konto xbox live.
     
  19. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    YYYYYYYYYY, jak mu się może świecić lampka bez prądu? Wytrzeźwiej chłopie i przestań ćpać
     
  20. kostek941

    kostek941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no to se pograłem :( oddałem dzisiaj i powiedzieli mi że nie wymienią tak od razu najpierw musi konsolę zobaczyć serwis
     
  21. kostek941

    kostek941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w piątek dostałem pismo z euro że "z powodu nadmiernych kosztów wymiany towaru na nowy kierujem towar do serwisu do naprawy" (coś w ten deseń) ale nie ma określonego czasu tej naprawy. nie wie nikt czy nie można jakoś wymusić na sklepie wymiany albo ewentualnie ile może trwać taka naprawa?
     
Wczytywanie...

Poleć forum