1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z kodami w usludze xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Przemyslaw Banach, Wrzesień 24, 2012.

  1. Przemyslaw Banach

    Przemyslaw Banach Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rogalin, Poland
    kupilem konsole w holandi dostalem do niej x live na 3 miesiace i trzy gry do pobrania. live wszedl bez zarzutu i jedna gra tez a dwoch gier nie moge pobrac? na ekranie gdy wpisuje kod wyskakuje mi ze kod jest niedostepny w tej strefie? co trzeba robic aby to poszlo? dzieki.




    Info Przenoszę do świeżaków


    Info Sub-forum do działu świeżaków- przywitaj się służy jak sama nazwa mówi do przywitania się :)

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Moze te gry nie sa pod rejon, na ktory jest konto, masz na polske?
     
  4. Przemyslaw Banach

    Przemyslaw Banach Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rogalin, Poland
    npewno nie sa pod rejon. wyczytalem gdzies na forum ze trzeba zmienic lokalizacjie ale nie wiem gdzie i co ustawic?
     
  5. Przemyslaw Banach

    Przemyslaw Banach Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rogalin, Poland
    gdy rejestrowalem konto to wszystko poszlo na polske...
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    te błędy to konto nie na ten region lub IP
     
  7. Przemyslaw Banach

    Przemyslaw Banach Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rogalin, Poland
    i tak mi to nic nie mowi sorki ale czy ktos moze mi to po prostu opisac jak to zmienic? dieki
     
  8. Kwach

    Kwach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wchodzisz w ustawienia konsoli. Wybierasz region i język. Zmieniasz na jaki region chcesz.
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Ciekawe czy nie będziesz musiał założyć konta pod dany region.
    Region ustawiasz w: ustawienia konsoli > ustawienia regionu i języka.
    Żeby założyć konto pod dany region najpierw zmieniasz region, później tworzysz nowy profil.
     
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    tu nie chodzi o region konsoli tylko na jaki kraj jest zarejestrowane konto, zapewne bedziesz musial zalozyc konta na usa aby pobrac te gry, potem mozesz je wywalic
     
Wczytywanie...

Poleć forum