1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z KODAMI X BOX LIVE !!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez chudyosw, Sierpień 21, 2009.

  1. chudyosw

    chudyosw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    Witam !! Dzisiaj zakupiłem zdrapke x box live. Wpisuję ładnie wchodzi ale konsola pyta mnie o dane osobiste ja adres kod pocztowy i tak dalej .. czy to normalne o ile wiecie Xbox live nie jest dostępny w polsce więc musiałem zrobić na anglie i teraz nie pamiętam co teraz zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CDaddy

    CDaddy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Zaloguj się na xbox.com i tam dodaj kod.
     
  4. chudyosw

    chudyosw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    I to samo "podaj dane płatności" a w tym imie ,nazwisko, adres wiersz 1 ,adres wiersz2 , miasto , Województwo , kod pocztowy.
     
  5. chudyosw

    chudyosw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    Chyba nie tu wpisywałem.... bo robiłem kup kod a nie wpisz ;/
    dzieki wielkie
     
  6. chudyosw

    chudyosw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    Chodz wpisałem na stronie i nadal nie działa ;/
     
  7. CDaddy

    CDaddy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Jeżeli postępujesz zgodnie z procedurą, to nie wiem w czym problem- ja w ten sposób dodaję sobie kody i nie mam nigdy problemu. Logujesz się na stronie przy użyciu m@ila, na który założone zostało konto xlive, wpisujesz hasło. Gdy już jesteś zalogowany klikasz na napis "Przejdź na konto Gold już dzisiaj!" (zaraz pod twoim nickiem), następnie zaznaczasz "Redeem Code"- klikasz Next. Wpisujesz kod i klikasz redeem. Musi działać.



    @down.

    Może po prostu zresetuj konsolę, jeżeli masz ją cały czas włączoną...
     
  8. chudyosw

    chudyosw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    Niby jest ok ale pisze mi silver zamiast gold musze to jakoś aktywować ?
     
  9. chudyosw

    chudyosw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    Na xbox.com pisze już użytkownik konta GOLD !! ale w konsoli nie mam ...


    I nadal silver ...
     
  10. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Trzeba było wpisać kod w konsoli a nie bawić się przez strone
     
  11. CDaddy

    CDaddy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Poczekać/reset konsoli. Może doładowałeś sobie inne konto .

    @UP.

    Też racja. Na przyszłość- wpisując w konsoli nie musisz podawać kodu pocztowego, na który tworzyłeś konto, dowolny kod z uk będzie dobry.
     
  12. chudyosw

    chudyosw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    Ten kod pocztowy i to inne to jast jak chcesz płacić na stronie x boxa ja źle przeczytałem. Potem zrobiłem to co ty mówisz wpisałem na stronie tam gdzie ty mówisz ... i na stronie pisze Jesteś uczestnikiem konta GOld czy jakoś tak , a w konsoli nie ma ;/
     
  13. chudyosw

    chudyosw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    A tak na przyszłość gdzie sie wprowadza w konsoli ten kod ?
     
  14. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Ja wpisałem dane z USA :p Dokładniej to wpisałem adres polskiej ambasady w Waszyngtonie ***
     
  15. chudyosw

    chudyosw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    Dobra. Dzięki wszystkim już chodzi. Było trzeba poczekać chwilkę ;]
     
  16. TaZz639

    TaZz639 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    chudyosw dla Ciebie taka pożyteczna rada na przyszłość NAUCZ SIĘ EDYTOWAĆ POSTY
     
Wczytywanie...

Poleć forum