1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kodem pocztowym

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez miller11, Marzec 21, 2010.

  1. miller11

    miller11 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sławno
    Witam!
    Mam mały problem, a mianowicie: chcę wpisać kod na golda na 1 miesiąc. Wpisuje i wyskakuje mi, że trzeba uzupełnić pola by dokończyć rejestrację. Wyskakuje mi zakładka Adres, miasto i kod pocztowy. Wszystko wpisałem i wyskakuje mi, że kod pocztowy jest zły dla wybranego regionu. Próbowałem też wpisać miasto London i jego kod pocztowy i też lipa. Wie ktoś o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hydro

    hydro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wasilków
    nie wiem czy to o to chodzi ale moze masz zla zdrapke, bo np na allegro sa zdrapki z kontami gold na EU i US .
     
  4. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Gold nie ma ograniczenia regionalnego, tylko Microsoft Points. Zdrapka Gold działa na każdym koncie.

    Na necie znalazłem coś takiego:
    Wpisz więc London a kod pocztowy np. E17 3AA. Może spacji nie robiłeś.
     
  5. bonzo

    bonzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    kody w uk czasem nie mają spacji tylko - wiec moze tu tkwi błąd?
     
  6. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Ja ostatnio bawiłem się w ustawieniach na Xbox.com i tam miałem ze spacją. Spróbuj wpisać ten kod z poziomu komputera, nie z konsoli.
     
  7. ANTEKpl

    ANTEKpl Banned

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko
    ja tez mialem taki problem. wystarczy ze wejdziesz na Xbox.com | Home zalogujesz sie i tam wymienisz kod. nie bedzie rzeba zadnych ustwien!
     
  8. Jigsaw PL

    Jigsaw PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    albo zly kod wpisujesz wez znajdz w google adres do jakiegos sklepu np w szkocji lub angli i na konsoli wpisz ten adres i dziala
     
  9. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wpisz 5 liczb bez myślnika i może zadziała. Przynajmniej u mnie działało.
     
Wczytywanie...

Poleć forum