1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z kodem stanu 51-c00df236

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Qbox, Styczeń 14, 2010.

  1. Qbox

    Qbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam!! chcialem sobie poogladac filmy avi na konsoli i wyskakuje mi aktualizacja i kod stanu 51-C00DF236 wie ktos jak to zaktualizowac?? da rade z pendriva?? moge prosic link do aktualizacji? szukalem ale nic nie moge znalesc;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    musisz pobrać kodeki z xbl
    ofline się nie da
     
  4. Qbox

    Qbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki wlasnie sie doczytalem tego;/ no to smutny jestem bo nie mam mozliwosci podlaczyc sie przez konsole;/
     
  5. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czemu nie możesz się podłączyć ?
     
  6. Michciollek

    Michciollek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Jeżeli masz przeróbkę choć w profilu piszę brak i rozumiem że nie każdy chce się tym chwalić nic nie zrobisz a jeżeli masz neostrade albo nie chce ci się bawić albo nie umiesz podpiąć jej przez kompa lub po prostu nie masz fizycznych możliwości to pozostaje pójście
    1. Serwis gdzie za opłatą wszystko ci zrobią
    2. Pójść do kogoś kto ma internet na kablu i koło niego jakiś TV
     
  7. Qbox

    Qbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam netie na lini tp a router mi sie popsuł ;( istnieje jakas inna opcja?
     
  8. 123startabc

    123startabc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Sam NXE nie zawiera kodeków.

    Podłącz konsolę do kompa przez kabel ethernetowy i udostępnij połączenie. Wsadź płytkę z filmem i odpal go. Konsola pobierze kodeki i tyle... I możesz odłączyć i być dalej offline...
     
Wczytywanie...

Poleć forum