1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z kodem XBL Gold

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rzochu, Grudzień 28, 2010.

  1. rzochu

    rzochu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. kupiłem kod do Golda na aukcji XBOX LIVE GOLD 12 MIESIĘCY I PL/EU/USAI 24/7 (1385618996) - Aukcje internetowe Allegro

    ale cos nie chce działać, po wpisaniu kodu pokazuje sie napis błedny kod.
    czy gdzieś jest dokładnie opisane jak należy wprowadzać kod , bo może robie jakis błąd
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    a gdzie wpisujesz kod??
     
  4. rzochu

    rzochu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ustawienia/zarządzaj kontem/zrealizuj kod
     
  5. tbg5

    tbg5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Logujesz sie > naciskasz srodkowy przycisk na padzie > idziesz maksymalnie w lewo > Dajesz Wymien kod/Reedem code > wpisujesz

    Na 99% źle wpisujesz, bo wątpie aby kod był lipny. Sprawdź czy nie wpisujesz 'zera' zamiast 'o' i takie tam.
     
  6. rzochu

    rzochu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    i nie rób "-" miedzy liczbami, wpisuj ciągiem
     
  8. rzochu

    rzochu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie nie ma takiego czegoś jak wymień kod tylko jak jade namaksa w prawo to na górze mam rynek napisane i tylko zrealizuj kod - rynek awatarów - rynek gier i filmów i aktualnie pobierane czy coś takiego a ty co masz napisanego jak jedziesz na maksa w górę
     
  9. rzochu

    rzochu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    i co działa, najlepiej naciśnij przycisk na środku pada>bodajże 2 razy w lewo> zrealizuj kod> wpisujesz kod bez przerw i koniec
     
  11. rzochu

    rzochu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i właśnie g....
    nie działa
     
  12. rzochu

    rzochu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tamto pisał mój syn, pomylił, się oczywiście że w lewo,
     
  13. rzochu

    rzochu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hej, a jak można aktywować kod przez kompa? wiem że jest taka możliwość ale ten co mi sprzedawał kod podał linka do nieistniejącej strony
     
  14. stfu

    stfu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  15. rzochu

    rzochu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ja już sam nie wiem czy jestem taki ciemny czy co, ale po wejsciu na moje konto mam tylko funkcje "zmień hasło"
     
  16. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Dajesz Mój Xbox/Konta i tam jest wymien kod
     
  17. rzochu

    rzochu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Czasami pojawiają się opóźnienia jak dokonujesz realizjacji kodu przez kompa. poczekaj chwilę i powiedz czy działa
     
  19. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Albo sprzedali ci zużyty kod albo juz go wpisales i jest opóźnienie ale to by bylo potwierdzenie ze kod prawidłowy
     
  20. rzochu

    rzochu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ha, no właśnie, teraz mam przepychanke z sprzedawcą kodów. Twierdzi że konto moze wygladać na nieaktywne a jest gold. sprawdzałem wszystkie 3 konta i nie mam 12 mies golda na żadnym i nie mogę grać. poza tym by mi kiedyś napisało że kod wpisany prawidłowo , a tu cały czas że błednie, a przy rejestracji na kompie od razu napisało kod zużyty. troche dziwne.
     
  21. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    coś za dużo kombinujesz jak "koń po górkę"
     
Wczytywanie...

Poleć forum