1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z kodem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wadeblade, Kwiecień 11, 2014.

  1. wadeblade

    wadeblade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Dostałem od kolegii z niemiec kod na 10 Euro do xboxa 360, kiedy go wpisuję pokazuje mnie się ze konto moze zostać doładowane za 10zł :) Jak każdy zapewne wie 10 Euro to nie 10 zł... Wie ktoś zatem jak to ominąć? W sensie żebym miał 10 Euro na koncie a nie 10 zł? Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    614
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jesteś pewny ze masz kod na 10 Euro , może zobacz na koncie gdzie jest domyslnie waluta w euro , ja próbowaem np z kodem na 5 Euro doładować konto na rynku US,UK,CANADA i zawsze otrzymywałem informacje ze waluta jest w innym kraju i nie da sie tak zrobić , a wybierając właściwy kraj i konto na dany region gdzie występuje Euro faktycznie miałem doładowane 5 Euro , dotyczy konsoli X ONE
     
  4. wadeblade

    wadeblade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zmieniam region na niemiecki i jezyk tez, ale to samo, tak mam na pewno za 10 Euro
     
  5. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    614
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    tak nie zmienisz na x360 w samej konsoli to nic nie da, musisz albo konto zmigrować obecne(Polska) na Europę (Niemcy) albo zakładasz nowe konto na Niemcy i wtedy próbuj doładować , na XO zmiana regionu odbywa się na konsoli w ustawieniach systemowych ale konto i tak musi być na region Niemcy (Ireland w tym przypadku ) żeby tak było.
     
  6. wadeblade

    wadeblade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tym wypadku pomogła migracja konta, która zrobiłem na stronie MS. Najgorsze jest to, że teraz mam wszystko po niemiecku, a migracje konta można robić raz na 3 miesiące :) Gra nie warta świeczki zdecydowanie... No ale z drugiej strony 10 ojro piechotą nie chodzi .
     
  7. karol871

    karol871 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    doladowalem konto karta przedplacową 50zl na polskim koncie widze ta kase ale nic nie moge z nia zrobic jest jakis sposob zeby nie przepadły??
     
  8. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na stronie ms czytałem ,że przepadają jak region zmieniasz i przed trzeba wykorzystać.
     
  9. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Kasa nie przepada. Musisz mieć kinto na regionie na którym masz kasę. Inaczej jej nie wydasz.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. karol871

    karol871 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zgadza sie ale na konsoli jesli ustawie region polska to mnie automatycznie wyrzuca z live a na kompie kiedy próbuje kupic gre wola ode mnie karte kredytowa:(((
     
Wczytywanie...

Poleć forum