1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z kolorem na kablu chinch

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lukaszmaka, Grudzień 28, 2009.

  1. lukaszmaka

    lukaszmaka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam kupilem xboxa elite 120gb czarna wersja i podlaczam go do tv przez kabel chinche i nie mam koloru a probowalem na innym tv z kineskopem i tez jest brak koloru sprawdzalem przez hdmi na plazmie i wsio gra jest kolor grafika super pomocy na email lukaszmaka@wp.pl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Michciollek

    Michciollek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Na pewno podłączyłeś wszystkie 3 czincze do odpowiednich gniazd albo spróbuj przez Euro
     
  4. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    toz to mialem wepnij je całe do konca i sprawdz czy dobrze jak nie to zamien i sprzawdz lub moze niew wsadzileś w konosli kabla do konca musi być taki dzwięk jak by się zaczaskł
     
  5. siwman

    siwman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja kupiłem elite 3 msc. temu i mam problem typu iz kabel odpowiadajacy za obraz cos szwankuje musze nim ruszac i wtedy jest obraz albo nie ma a kabla nie zwijam może to fabryczna wada?
     
Wczytywanie...

Poleć forum